CameraNU.nl
Vandaag is onze klantenservice niet bereikbaar
Orders van vandaag worden morgen verwerkt
×

Vrijdag 9 december zijn wij gesloten in verband met het inventariseren van onze voorraad. Bestellingen worden zaterdag 10 december in behandeling genomen.

Tassenvinder

Statieven en toebehoren

Met in totaal meer dan 500 statieven en monopods, statiefkoppen én allerlei accessoires is het assortiment van CameraNU.nl zeer ruim te noemen..., de keuze is enorm. Maar hoe vindt u nu waar u naar op zoek bent? Gebruik de statiefvinder of klik links boven het menu op de knop "Filters". Door gebruik te maken van de filters kunt u binnen een paar klikken hét statief of dé monopod vinden die specifiek aan uw wensen voldoet. Zoeken op merk of zoeken naar een bepaalde kleur..., het kan!

Van een tripod met omkeerbare middenkolom voor macrofotografie, een selfie-stick voor het maken van dé ultieme selfie of een monopod, tot een statief met een specifieke soort vergrendeling of een krachtpatser met een enorm indrukwekkend draagvermogen: er zit voor iedereen iets bij! U kunt ook snel navigeren door te kiezen voor een bepaald merk of door een keuze te maken uit de getoonde groepen op deze pagina. Een tas voor een statief of statiefkop vindt u onder de tassen-groep!

Handig: Advies over statieven | Blog: Een fotograaf zonder statief is...

Monopod

Tripod

Klem-/tafelstatief

Balhoofden

De meest populaire statieven

Sorteer  producten

Statief met een neigkop voor digitale spiegelreflexcamera's en videocamera's

39,95 29,94

Ideale combinatie van het bekende Gorillapod statief en een houder voor uw smartphone

12kg draagvermogen - minimale hoogte 13.5cm - maximale hoogte 145cm - transportlengte van 50cm - weegt 1.6kg

Driebeen statief - maximale hoogte: 153cm

Secties 4 - maximale hoogte 155cm - transportlengte 54.1cm - gewicht: 1.1kg - belastbaarheid: 3.5kg

Compact, lichtgewicht statief met een transportlengte van slechts 35.5cm, ideaal voor op reis

Maximale hoogte: 171cm - minimale hoogte: 67cm - draagvermogen: 6kg - gewicht: 1.98kg

Maximale hoogte 110cm - minimale hoogte 35cm - maximaal draagvermogen 1.5kg - gewicht 500gr

4 secties - aluminium - 12kg draagvermogen - minimale hoogte 13.5cm - maximale hoogte 145cm - transportlengte 50cm - weegt 1.6kg

199,- 179,-

Statief kopen

Bij CameraNU.nl zit u altijd goed voor de aankoop van een statief. Twijfelt u welk statief het best bij u past? De medewerkers op onze klantenservice denken graag met u mee en helpen u met plezier op weg naar de juiste keuze. Via onze contactpagina kunt u contact met ons opnemen! Op onze advies voor statieven vindt u ook al de nodige informatie!

Een monopod kopen

Mensen die veel op pad zijn, zoals natuurfotografen, natuurliefhebbers die met een telescoop werken, jonge woudlopers en bijvoorbeeld straatfotografen kiezen vaak liever voor een monopod dan voor een driepoot. En al is een driepoot veel stabieler, een monopod helpt uitstekend mee om scherpere foto's of video's te maken. Een bijkomend voordeel is het compacte formaat en het lage gewicht. Een monopod is ideaal voor onderweg!

Een camera statief kopen

Wij hebben voor elke camera en toepassing een statief in ons assortiment, de keuze is enorm. Van lichte instapmodellen van aluminium tot professionele, superstevige fotostatieven van carbonfiber. U vindt het bij CameraNU.nl!

Een statiefkop kopen

Een bij uw situatie passend statief kopen is de eerste stap, een goede statiefkop kopen is de tweede stap. In ons assortiment vindt u statiefkoppen voor iedere fotograaf, voor beginnende fotografen tot door de wol geverfde professionele fotografen.

Een videostatief kopen

Videostatieven hebben andere eigenschappen dan fotostatieven. De stabiliteit is nog meer van belang omdat videofilmers graag vloeiende beelden kunnen maken. Daarnaast is een videocamera, vooral een professionele videocamera, veel zwaarder dan een fotocamera. Daardoor zijn videostatieven vaak zwaarder uitgevoerd, met een bredere basis voor meer stabiliteit. U wilt een videostatief kopen? Bij CameraNU.nl zit u goed!

Een videokop kopen

Voor videofilmers hebben wij een grote hoeveelheid videokoppen in ons assortiment. U kunt het zo gek niet bedenken of wij verkopen het. Van standaard videokoppen tot de met olie geveerde topkwaliteit professionele videokoppen die ook voor het maken van televisieprogramma's worden gebruikt.

Een balhoofd kopen

Een balhoofd is een populair, veel verkocht alternatief voor een statiefkop. Moet een statiefkop ingesteld worden met één of meerdere instelhendels, een balhoofd kan met één draaiknop eenvoudig en snel worden bediend. Door het gebruik van een massieve bal waarop de kop draait kan een balhoofd snel in iedere gewenste positie worden gezet.

Zopim
Heeft u een vraag?