×

Vrijdag 9 december zijn wij gesloten in verband met het inventariseren van onze voorraad. Bestellingen worden zaterdag 10 december in behandeling genomen.

SanDisk bij CameraNU.nl

Wat betreft geheugen en opslag is SanDisk een bekende naam in de markt. Niet alleen bieden ze u een grote variatie aan producten, door jarenlange ervaring hebben ze met recht een label van betrouwbaarheid verdiend. Iedereen, van kiekjes-schieter tot doorgewinterde professional, kan zijn of haar bestanden toevertrouwen aan dit merk. Van SanDisk micro SD geheugenkaarten tot cardreaders, USB-sticks en SSD schijven..., u vindt het in het assortiment van CameraNU.nl!

Micro Secure Digital

Micro SD geheugenkaarten worden vooral gebruikt in apparaten zoals action cam's, dashboard camera's, smartphones en tablets. Sommige SD kaarten van het merk SanDisk zijn zelfs bestand tegen extreme omstandigheden zoals temperatuur-wisselingen en röntgenstralen.

Bekijken

Secure Digital (SD)

Al is een Secure Digital kaart klein van formaat..., u kunt er een enorme hoeveelheid aan foto's, video's of andere data op opslaan! Bijna alle compact camera's en systeemcamera's maken gebruik van SD geheugen, maar er zijn steeds meer DSLR's met een SD kaartsleuf.

Bekijken

Compact Flash

De Compact Flash kaarten zijn in 1994 door SanDisk ontwikkeld en op de markt gebracht. De CF geheugenkaarten worden vooral gebruikt bij DSLR's en zijn verkrijgbaar in vele varianten. Met een grote opslagcapaciteit of een snelle schrijfsnelheid..., het is er allemaal!

Bekijken

Cardreaders

Een cardreader van SanDisk is hét hulpmiddel waarmee u uw foto's, video's of andere gegevens razendsnel en eenvoudig vanaf een geheugenkaart kunt overzetten naar uw computer. Bij CameraNU.nl vindt u verschillende kaartlezers van SanDisk in het assortiment.

Bekijken

Bescherming

USB-sticks

SSD schijven

CFast

Andere klanten kozen voor...

1067x speed - 160MB/s leessnelheid - 150MB/s schrijfsnelheid

128GB opslagcapaciteit - 120MB/s leessnelheid - 85MB/s schrijfsnelheid

1067x speed - 160MB/s leessnelheid - 150MB/s schrijfsnelheid

400x speed - 120MB/s leessnelheid - 60MB/s schrijfsnelheid

1067x speed - 160MB/s leessnelheid - 150MB/s schrijfsnelheid

128GB opslagcapaciteit - 120MB/s leessnelheid - 85MB/s schrijfsnelheid

50MB/s leessnelheid - 45MB/s schrijfsnelheid - 32GB opslagcapaciteit

1067x speed - 160MB/s leessnelheid - 150MB/s schrijfsnelheid - 16GB opslagcapaciteit

400x speed - 120MB/s Leessnelheid - 60MB/s schrijfsnelheid

16GB opslagcapaciteit - 400x speed - 120MB/s leessnelheid - 60MB/s schrijfsnelheid

Zopim
Heeft u een vraag?