Droneworkshop

U hebt een quadcopter of drone gekocht of staat op het punt dit te doen. Maar u wilt meer. Vliegen en filmen, of mooie luchtfoto’s maken, maar wel op een veilige manier. Veilig voor uzelf en natuurlijk voor anderen. CameraNU.nl is een samenwerking aangegaan met het bedrijf Droneworkshop.nl om u op een zo goed mogelijke manier om te leren gaan met de mogelijkheden die uw quadcopter te bieden heeft.

Hoe werkt die drone nu eigenlijk, wat is GPS, hoe zorgt u ervoor dat de accu’s lang meegaan, wat zijn goede basis vliegoefeningen, waar mag u eigenlijk wel en waar juist niet vliegen in Nederland, hoe wordt u een professionele dronepiloot en wat komt daar allemaal bij kijken, hoe balanceert u de propellers, wat is een gimbal, in welke modus vliegt u het beste om stabiele opnames te maken, wat kan uw drone allemaal en ga zo maar door.

Al deze vragen en nog veel meer worden beantwoord tijdens de Droneworkshop. Eerst wordt er een videopresentatie gegeven over uiteenlopende zaken. Drones in de media, kunst en agrarische sector. Video’s van drone-crashes en de analyse daarvan. Waar gaat het heen in de toekomst? Maar ook hoe de basisbesturing van een zender werkt. U mag natuurlijk zoveel vragen stellen als u wilt!

Daarna gaat u oefenen op een van de dronesimulators, om de beurt. Dit geeft u een idee van vliegen met een drone. Misschien verliest u hem in de verte wel bijna uit het oog! Wat was ook al weer de voorkant... hoe lost u dit op...

Als afsluiting van de workshop zal, wanneer het weer en de lokale regelgeving dit toestaan, nog een demonstratie worden gegeven door professionele dronepiloten. Zo krijgt u een goed idee wat er allemaal mogelijk is als u blijft oefenen en proberen. Voor inhoudelijk vragen kunt u contact opnemen met info@droneworkshop.nl

Droneworkshop via CameraNU.nl

Op vrijdag 20 januari 2017 wordt deze geweldige workshop 10:00 uur tot 14:00 uur gegeven in de winkel van CameraNU.nl op Urk. De workshop is op andere data ook te volgen op andere locaties zoals Lelystad en Den Haag. De kosten hiervoor bedragen €149,- en u kunt zich opgeven via onderstaande knop.

Opgeven!

Zopim
Heeft u een vraag?