×

Vrijdag 9 december zijn wij gesloten in verband met het inventariseren van onze voorraad. Bestellingen worden zaterdag 10 december in behandeling genomen.

Doe het selfie!

U kent ze vast wel, iemand die ‘leuke foto’s’ maakt. Met de eigen camera of telefoon. Of misschien bent u zelf wel zo iemand. Maar een ‘leuke foto’ is nog geen ‘professionele’ foto. Het is nog geen foto om in te lijsten, om cadeau te doen, op een website te plaatsen of vergroot af te drukken. En als het dan iemand is die in staat is om ‘professionele’ foto's te maken, dan hebben ze óf geen tijd óf hebben ze hele andere, minder leuke, ideeën voor de serie dan uzelf... Professionele fotografen hebben dan wel beter materiaal en meer verstand van belangrijke zaken als belichting, maar aan hun werk hangt een bepaald professioneel prijskaartje.

De perfecte oplossing

Studio34x stelt u in staat om zelf voor professionele foto’s te zorgen, tegen een vriendschappelijke prijs. Ze hebben voor u een complete studio klaarstaan, waar de belichting perfect is afgesteld, een professionele camera klaar voor gebruik is en waar alle materialen (achtergronden, schermen, zitgerei) aanwezig zijn. U regisseert, poseert en fotografeert – Studio34x faciliteert. Daar schiet u (om het even ‘scherp’ te stellen) een profi-foto voor een hobbyprijs.

Het klinkt dan misschien een beetje cliché, maar iedereen die op een knopje kan drukken mag zich inschrijven. Fotografeer zelf uw grootouders, familie, kids, pasgeborene, vriend / vriendin / partner, vriendengroep, collega’s, band, team, baas, … of … gebruik de zelfontspanner en sta zelf model! Dit is met recht fotografie made easy – iedereen is fotograaf wanneer u bij ons binnen bent.

Maar wat kost dat dan wel niet?

Een twee uur durende sessie kost € 69,-. Maar gebruikt u tijdens het reserveren de unieke kortingscode CN05201620 dan zijn de kosten € 59,-. We herhalen het nog maar eens: voor twee uur fotograferen in een professionele setting, waar alles aanwezig is én voor je is afgesteld! Een complete fotosessie met een schitterend eindresultaat is hierdoor natuurlijk ook een bijzonder origineel en leuk cadeau voor Moederdag, Vaderdag, een verjaardag, jubileum, huwelijksfeest, enzovoort...

En wat krijgt u ervoor terug? Behoorlijk wat... U mag met maximaal vijf personen twee uur lang gebruikmaken van een van de mooiste studio's van Nederland. Vrij gebruik van een camera, achtergronden en schermen bij een perfect afgestelde belichting. Daarbij is er altijd iemand aanwezig die u professionele hulp kan bieden als u er zelf even niet meer uitkomt. Na afloop krijgt u al uw gemaakte foto's mee naar huis op een gratis verstrekte 8GB geheugenkaart en ontvangt u korting op het volgen van één van de vele fotografieworkshops in en door Studio34x.

Speciale actie

Omdat het self service concept van Studio34x nieuw is, hebben zij in de eerste maanden een aantrekkelijke actie. Als u gebruikmaakt van de volledig ingerichte fotostudio, vragen ze u om één foto die op Instagram en Facebook gebruikt mag worden, met de hashtag #doehetselfie. De maker van de foto die in dat kwartaal de meeste likes krijgt, wint een gratis twee uur durende sessie in Studio 34x met een Hasselblad – de Rolls Royce onder de fotocamera’s.

Boek nu!

U kunt een Doe-het-selfie-sessie boeken door op deze link te klikken. U zult zien dat er bijna elke dag wel de mogelijkheid is om gebruik te maken van deze unieke opzet van Studio34x. Tijdens het afronden van uw reservering kunt u de kortingscode CN05201620 opgeven om gebruik te maken van de korting.

Studio34x

Studio34x is zoals al eerder gezegd de mooiste fotostudio van Nederland. Ze zijn gevestigd in Almere op steenworpafstand van de A6, dus bijna op de meest centrale plaats van Nederland. Meer informatie over deze studio kunt u vinden op hun website.

Zopim
Heeft u een vraag?