Voordeel zoals u het wenst

Koop in de periode van 14 november 2016 t/m 31 januari 2017 één van de geselecteerde Canon-producten en ontvang tot €250,- Canon-tegoed of tot €180,- cashback! Klik op één van de onderstaande buttons om naar de actiepagina's te gaan met daarop het overzicht van alle actieproducten:

Klik op 1 van deze 2 knoppen!

Canon-tegoed

Het Canon-tegoed kunt u gebruiken wanneer u van plan bent om voor 30 april 2017 nog een ander Canon product aan te schaffen. Zo haalt u het maximale voordeel uit deze promotie:

  • Kies voor het Canon-tegoed, registreer uw aankoop online
  • Na goedkeuring verschijnt het saldo op uw persoonlijke pagina
  • Registreer daarna uw vervolgaankoop op uw persoonlijke pagina en claim daarmee uw tegoed
  • Na goedkeuring van de vervolgaankoop ontvangt u het bedrag binnen 30 dagen op uw rekening

Cashback

De cashback kunt u gebruiken wanneer u niet van plan bent om voor 30 april 2017 nog een Canon product aan te schaffen. Kies voor de cashback en registreer uw aankoop online. Na goedkeuring ontvangt u het bedrag binnen 30 dagen op uw rekening.

Actievoorwaarden

De actie loopt van 14 november 2016 t/m 31 januari 2017. Producten die buiten deze periode zijn aangeschaft komen niet in aanmerking voor deze promotie. Registreren van uw Canon-actieproduct kan tot en met 15 februari 2017. Kijk voor de volledige actievoorwaarden op de actiepagina van Canon.

#Selfieless; de kracht van het delen

Traditioneel is de eindejaarsperiode een tijd van gezelligheid en zeker ook van bezinning. Maar vooral ook een tijd om aan anderen te denken en selfies even te laten voor wat ze zijn... Canon hoopt consumenten te inspireren via #selfieless om zich te focussen op de ander en de kracht van het delen te ervaren.

Doneer uw voordeel

Red Cross U als klant kunt tijdens deze Canon Winterpromotie er ook voor kiezen om een deel of het geheel van uw Canon Cashback aan het Rode Kruis te doneren.

De #Selfieless campagne

Canon start 15 November een online en Social campagne waarin zij mensen vragen om even geen selfies te maken maar de focus naar anderen te verleggen. Iets goeds voor een ander te doen. Door dit te fotograferen, te delen op social media met als hashtag #selfieless en drie vrienden uit te dagen hetzelfde te doen wil Canon het samen een #selfieless winter maken.

Zopim
Heeft u een vraag?