0 Bestellen (0)
×

Op Hemelvaartsdag zijn wij gesloten. Bestellingen worden vrijdag 6 mei in behandeling genomen. Openingstijden

TankS Rally - ActieWorkshop Rallyfotografie 16 maart 2013


[ Bekijk hier de foto's! ]

Wij bieden u in samenwerking met Canon en Nikon de mogelijkheid mee te doen aan een fantastische workshop die u niet snel zult vergeten. Tijdens deze "live" workshop bent u op pad met óf Jacco van de Kuilen (Canon), óf Wim Echten (Nikon). Wij nemen u in een midibus mee naar hotspots in het parcours van de TankS Rally, onderdeel van de Open Nederlandse Rallykampioenschappen, die op 16 maart aanstaande in en rond Emmeloord verreden gaat worden. 


Bij aanschaf van één van de actie-artikelen van Nikon of Canon kunt u voor slechts € 49,00 met deze fantastische workshop meedoen!

 

Info

Tijdens deze "live" workshop bezoeken we verschillende locaties langs het schitterende parcours van de TankS Rally, welke op 16 maart zal plaatsvinden in Emmeloord. Dit is tevens de start van het rallyseizoen 2013.
De Canon fotografen worden begeleid door Jacco van de Kuilen (fotograaf van o.a. Autoweek) en de Nikon fotografen worden begeleid door Wim Echten. U krijgt langs de baan uitleg en onderricht over de verschillende facetten van de rallysport en hoe u deze het beste kunt fotograferen. 

Deze workshop wordt mede mogelijk gemaakt door Canon en Nikon en de TankS Rally. Tijdens deze workshop kunt u gebruik maken van de de mooiste lenzen van Canon en Nikon; dus niet alleen uitleg over de fotografie, maar ook de mogelijkheid om u favoriete lens uit te proberen!

De workshop zal plaatsvinden op 16 maart, begint om 8:30 en zal duren tot ongeveer 18:00 uur. Het aanbod is beperkt en vol is helaas echt vol! De workshop die u nu voor u ziet, is specifiek gericht op de Canon en Nikon fotografen!

U kunt deze workshop alleen aanschaffen voor de scherpe prijs van €49,- in combinatie met één van onderstaande Canon of Nikon actieproducten. Zónder aankoop van een actieproduct kost de workshop € 199,-.

- Canon EOS-1D X
- Canon EOS 5D Mark III
- Canon EOS 7D
- Canon EOS 6D
- Canon L zoom objectieven
- Canon L telezoom objectieven
- Canon L prime objectieven
- Canon L Tilt & shift objectieven

- Nikon D4
- Nikon D800

- Nikon D800e
- Nikon D600
- Nikon D7000
- Nikon zoom objectief met een aanschafwaarde van ten minste €800
- Nikon telezoom objectief met een aanschafwaarde van ten minste €800
- Nikon prime objectief met een aanschafwaarde van ten minste €800
- Nikon Tilt & Shift objectief met een aanschafwaarde van ten minste €800


Hoe bestel ik?

Om in aanmerking te komen voor de eenmalige korting dient u in het opmerkingsveld van de bestelling het woord 'Rally' te vermelden. Vanwege de beperkte aantal plaatsen zal CameraNU.nl na de geplaatste bestelling contact met u opnemen. Wij kunnen u niet garanderen dat u een plekje zult bemachtigen. Uiteraard betaald u dan ook geen €49.

Voor aanvang van de worskhop krijgt u van ons een fotovest met daarop het merk waarmee uw werkt. Door het dragen van dit vest wordt u de mogelijkheid geboden om lenzen en camera's te lenen bij Canon.Tip: Denk aan gepaste kleding en schoenen.

 

 

 

Tijdschema en workshop locaties TankS Rally 2013

- 08:15 uur: ontvangst bij CameraNU.nl, Het Spijk 8, 8321 WT, Urk
- 08:30-09:00 uur: korte uitleg rallysport
- 09:15-09:30 uur: vertrek met bussen
- 09:30-10:00 uur: van Urk naar serviceterrein TankS Rally Emmeloord
- 10:00-10:45 uur: fotografie op het TankS Rally serviceterrein
- 10:45-11:45 uur: Emmeloord naar zalk (onderweg broodjes)
- 12:00-13:00 uur: proef 9 Zalk
- 14:00-15:00 uur: proef 10 Zwartendijk
- 16:45-17:52 uur: proef 14 Kamperveen
- 18:00-18:30 uur: aankomst Urk en einde workshop

Voor aanvang van de worskhop krijgt u van ons een fotovest met daarop het merk waarmee uw werkt. Door het dragen van dit vest wordt u de mogelijkheid geboden om lenzen en camera's te lenen bij Canon.

Tip: Denk aan gepaste kleding en schoenen.