×

Vrijdag 9 december zijn wij gesloten in verband met het inventariseren van onze voorraad. Bestellingen worden zaterdag 10 december in behandeling genomen.

Gratis same day delivery bij CameraNU.nl

Vandaag bestellen en uw bestelling vandaag ook nog in huis hebben? In de periode van 22 november tot en met 30 december 2016 kunt u op werkdagen profiteren van de gratis same day delivery service bij CameraNU.nl! Ideaal voor het kopen van last-minute cadeautjes voor de feestdagen, of wanneer u gewoon niet langer kunt wachten om uw nieuwe camera in handen te krijgen... Zeiden we al dat het gratis is?

In samenwerking met Red Je Pakketje bieden wij op werkdagen de service aan om uw pakket op dezelfde dag tussen 15:00 uur en 22:00 uur te laten bezorgen. Om hier gebruik van te kunnen maken moet u vóór 12:00 uur 's middags bij ons uw bestelling plaatsen. De levertijd van deze verzendwijze bedraagt enkele uren, afhankelijk van de tijd dat u bestelt en de plaats waar u uw bestelling wilt laten bezorgen.

Let op

  • U dient uw bestelling op werkdagen vóór 12:00 uur 's middags te plaatsen
  • De bezorgtijd van uw bestelling staat van tevoren niet vast, het is daarom belangrijk dat op het afleveradres ook na 17:00 iemand aanwezig is
  • Zorg voor een alternatief afleveradres en/of voor een mobiel nummer, omdat anders geen contact opgenomen kan worden bij 'niemand thuis'
  • Deze leveringsmethode is uitsluitend mogelijk in Nederland, de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen uitgezonderd
  • Producten die niet op voorraad zijn of alleen per koerier bezorgd kunnen worden, zijn uitgesloten van deze actie
Zopim
Heeft u een vraag?