CameraNU.nl
Vandaag bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur
Meer dan 40.000 producten op voorraad
Nature Talks Photo Festival 2016

Het Nature Talks Fotofestival voor natuurfotografen

Op 12 én 13 november 2016 kunt u naar het Congres Centrum Reehorst te Ede komen voor het Nature Talks Fotofestival..., en wij als CameraNU.nl zijn een trotse partner van dit evenement! Op deze inspirerende dagen die volop in het teken staan van foto en video, is er van alles georganiseerd zodat iedereen die hart heeft voor natuurbeleving, elkaar kan ontmoeten.

U kunt zeer diverse lezingen volgen, een bezoekje brengen aan circa tachtig standhouders op de beursvloer, uw portfolio laten reviewen, meedoen aan de fotowedstrijd, aan bijzondere workshops of masterclasses deelnemen en nog veel en veel meer! Sowieso zijn er meer dan twintig lezingen en draaien er vijf films! Het fotofestival vindt plaats in de grote theaterzaal, in de middelgrote zaal is het filmfestival en de lezingen en masterclasses zijn in de kleine zaal.

Allerlei presentaties

Zowel nationale als internationale fotografen komen presentaties geven op het festival! De namen die komen zijn zeker niet de minste: Steve Winter, Brian Skerry, Jari Peltomaki, Diego Lopez, Will Burrard Lucas, Alexander Hyde, Benny Rebel en natuurlijk onze eigen David Pattyn, Adri de Visser, Paul Klaver, Hennie van Heerden, Han Bouwmeester, Edo van Uchelen, Bart Siebelink, Paul van Hoof, Ton Dopp en Jan Vermeer!

Masterclasses en workshops

Voor het volgen van een workshop of masterclass kunt u als bezoeker kiezen uit een aantal zeer uiteenlopende onderwerpen. Denk aan het leren maken van een timelapse, het bewerken van beelden met Adobe Photoshop Lightroom, hoe te filmen met een DSLR, het werken met camera-traps en meer leren over nachtfotografie. Masterclasses en workshops worden gegeven in aparte zalen die speciaal hiervoor zullen worden ingericht.

Foto- en filmfestival

Het gaat om het overbrengen van een verhaal, een boodschap. Dat kan natuurlijk met foto's en zo ook met video. Een apart filmprogramma mag daarom niet ontbreken op het Nature Talks Fotofestival!

De volgende films zijn alvast aangekondigd en zullen draaien: "De nieuwe wildernis", "Holland-Natuur in de Delta", "De levende rivier" en "De IJsvogel". Meer zal volgen!

Zopim
Heeft u een vraag?