• Profoto Pro-B4 Air (901084)
  • Profoto Pro-B4 Air (901084)
  • Profoto Pro-B4 Air (901084)
  • Profoto Pro-B4 Air (901084)

Profoto Pro-B4 Air (901084)

Geen reviews
| #726845
Nooit meer leverbaar

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

- Snellader
- Accu-cassette
- Gebruiksaanwijzing
- Afkomstig van Profoto
- Twee jaar garantie

Profoto Pro-B4 Air (901084)

De Profoto Pro-B4 Air is een state-of-the-art generator voor twee flitskoppen en heeft een bereik van totaal elf stops. De intensiteit is stappen van 1/10e stops aan te passen. De draadloos aan te sturen Pro-B4 biedt ongekende mogelijkheden op elk vermogen..., geschikt voor de meest extreme omstandigheden. Wat dacht u van het 'bevriezen' van hét juiste moment met een snelheid van 1/25.000e seconde? Of het afvuren van dertig flitsen per seconde op het allerlaagste vermogen?

Groots vermogen in een compact formaat
Laat u niet misleiden door het compacte formaat. Op vol vermogen kunt u tot wel 220 flitsen afvuren op vol vermogen met een oplaadtijd die niet langer is dan een seconde. Het vermogen en de kleurtemperatuur zijn zeer constant. De distributie van het vermogen kan symmetrisch en asymmetrisch worden ingesteld. Aansluiting A kan tot 1000Ws aan, aansluiting B tot 660Ws. Bij asymmetrisch gebruik beschikt u over een vermogensbereik van 7.4 stops. Beide uitgangen hebben individuele knoppen voor de instellingen die op een intuïtieve manier te gebruiken zijn. Door de toevoeging van het Profoto Air systeem zijn de flitskoppen aan te sturen vanaf een afstand tot wel 300 meter.

Duurzaam en robuust
De duurzame LiFe li-ion batterij is bovendien in slechts 45 minuten volledig op te laden - en het is mogelijk om deze op te laden terwijl u 'm gebruikt! De Profoto Pro-B4 Air is daardoor niet alleen in te zetten op locatie maar ook in een studio voor langdurige opdrachten. De solide behuizing is gemaakt van aluminium en afgewerkt met een rubberen frame. Alle aansluitingen zijn voorzien van beschermende afdekklepjes om te voorkomen dat er vocht of stof in komt. Niet alleen betrouwbaarheid maar ook stabiliteit en het kunnen doorstaan van veelvuldig gebruik staan hoog in het vaandel bij Profoto!

Kenmerken

- Totaal vermogensbereik van elf stops
- Asymmetrische en symmetrische verdeling
- Het moment bevriezen met 1/25.000e seconde
- Betrouwbare draadloze Profoto Air aansturing
- Dertig flitsen per seconde op laag vermogen
- Totaalgewicht van 9.8kg met accu

O.a. geschikt voor

- Profoto Pro-B head Plus
- Profoto ProHead Plus
- Profoto ProTwin
- Profoto ProRing Plus
- Profoto ProRing2 Plus

Meegeleverde accessoires

- Snellader
- Accu-cassette
- Gebruiksaanwijzing
- Afkomstig van Profoto
- Twee jaar garantie

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Profoto
Type product
Generator
Fabrieksgarantie
2 jaar