Steun samen met CameraNU.nl kinderen in Gwassi

De hele maand december kunt u bij uw bestelling op CameraNU.nl €2,- doneren voor het dorpsprogramma van Red een Kind in Gwassi, Kenia. Dat kan online én in de winkel. CameraNU.nl verdubbelt iedere euro! Wilt u deze actie met een ander bedrag steunen? Dat kunt u doen door naar de officiële website te gaan.

Over Gwassi

In het zuidwesten van Kenia ligt het bergachtige Gwassi. De mensen in dit gebied zijn erg arm; er is gebrek aan voeding, onderwijs en medische zorg. Dit heeft grote gevolgen voor de kinderen. Zij groeien in moeilijke omstandigheden op. Honger en ziekten maken hen erg kwetsbaar. Toch gloort er hoop dankzij het dorpsprogramma dat Red een Kind in Gwassi heeft opgestart. Met dit dorpsprogramma kan een kind in Gwassi binnen zeven jaar uit de armoede groeien.

Over het dorpsprogramma

Iedereen doet mee in het dorpsprogramma: mannen, vrouwen, kinderen en jongeren. Red een Kind helpt hen om de wanhoop en armoede te ontgroeien. Stap voor stap leren zij om hun leefomstandigheden te verbeteren..., totdat ze zelfstandig verder kunnen bouwen aan een kansrijke toekomst.

Over Red een Kind

Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede en verbindt hen met mensen in Nederland. De beste plek voor kinderen om op te groeien is thuis, bij hun eigen familie en in hun eigen dorp. Daarom werkt Red een Kind met hele dorpen tegelijk. Red een Kind helpt gezinnen met het vergroten van hun inkomsten en het bouwen van sterke netwerken. Zo kunnen gezinnen op termijn hun eigen leefomstandigheden verbeteren. Red een Kind werkt altijd samen met lokale partnerorganisaties. Lees op de site van Red een Kind meer over dit project.

Zopim
Heeft u een vraag?