×

Vrijdag 9 december zijn wij gesloten in verband met het inventariseren van onze voorraad. Bestellingen worden zaterdag 10 december in behandeling genomen.

Sennheiser inruilactie

In de periode van 1 juni tot en met 31 december 2016 komt Sennheiser met een mooie aanbieding. Ze maken het extra aantrekkelijk om van uw oude draadloze set over te stappen naar een draadloze set van Sennheiser. U kunt namelijk tot €150,- retour krijgen op uw aankoop. En waarom doet Sennheiser dat? Omdat zij zich ervan bewust zijn dat u bij het filmen de best mogelijke en storingsvrije audio wilt vastleggen.

Voorkom storing bij uw audio-opnames

Onlangs maakten de Europese autoriteiten officieel bekend dat het frequentiegebied van 694 tot en met 790MHz beschikbaar wordt gesteld aan telecomproviders. De frequenties zullen gebruikt worden om plaats te bieden aan mobiele breedbandtoepassingen. Er is een grote kans dat draadloze microfoons en in-ear monitoring systemen, die nu in dat frequentiegebied werken, storing ondervinden of niet meer werken. Naarmate de uitrol vordert, neemt de storingskans toe.

Wat te doen om in aanmerking te komen

Om in aanmerking te komen voor deze cashback dient u een van de onderstaande sets te kopen. Vervolgens kunt u zich op de site van Sennheiser inschrijven en uw aankoopbon uploaden. U krijgt dan een voucher opgestuurd die u samen met uw oude draadloze systeem kunt opsturen naar Sennheiser waarna u het cashbackbedrag op uw rekening gestort zult krijgen.

Voorwaarden

Sennheiser stelt tegenover deze tegemoetkoming slechts een aantal voorwaarden. Zo is de actie niet geldig in combinatie met andere promoties en geldt deze alleen voor aankopen tussen 1 juni en 31 december 2016. De cashbackaanbieding is enkel van toepassing op complete draadloze systemen; afzonderlijke componenten komen niet in aanmerking. Alle ingeruilde draadloze systemen moeten operationeel zijn. Het draadloze systeem moet een zender met bijpassende ontvanger bevatten. Meer informatie vindt u op de actiepagina van Sennheiser.

Let op

Op de site van Sennheiser ziet u meer modellen en extra cashbackbedragen staan dan op onze site aangegeven zijn. Dit zijn echter modellen die wij niet in ons assortiment hebben en zijn daarom niet in het overzicht verwerkt.

€100,- cashback

Het Sennheiser EW 100-ENG G3 systeem biedt grote flexibiliteit voor draadloze en draagbare opnames

De EW 135-p G3 is een handheld systeem voor het echte veldwerk

Draadloze zenderset met een ontvanger, een zender en een lavalier microfoon

Een complete set voor videocamera's met een XLR- of minijack microfoon aansluiting

€150,- cashback

Plug-and-play opnameset bestaande uit de MKE 2 lavalier microfoon, MD42 handheld microfoon, SK AVX bodypack zender en de AVX EKP ontvanger

Plug-and-play opnameset bestaande uit de MKE 2 lavalier microfoon, SK AVX bodypack zender en de AVX EKP ontvanger

Draadloze set met een lavalier microfoon en een zichzelf configurerend systeem

Plug-and-play opnameset bestaande uit de AVX-835 draadloze handheld microfoon en de EKP XLR-ontvanger

Zopim
Heeft u een vraag?