×

Vrijdag 9 december zijn wij gesloten in verband met het inventariseren van onze voorraad. Bestellingen worden zaterdag 10 december in behandeling genomen.

Fotografen en filmen met uw smartphone of tablet

De camera's van smartphones en tablets worden beter en beter. Zo goed zelfs dat het mogelijk is om met bijvoorbeeld uw iPhone of iPad foto's en video's op te nemen in zeer hoge kwaliteit. Steeds meer journalisten maken dan ook gebruik van hun mobiele telefoon of tablet om reportages vast te leggen. Deze manier van werken staat bekend onder de naam "mobile journalism" wat ook wel verkort wordt tot "MoJo".

Net als bij compact, systeem- en spiegelreflexcamera's zijn er talrijke hulpmiddelen om nog beter materiaal vast te leggen met uw telefoon of tablet. Op deze pagina vindt u een overzicht van wat CameraNU.nl u allemaal te bieden heeft op het gebied van smartphone-fotografie.

Voor elke doel een accessoire

De accessoires voor het filmen of fotograferen met uw mobiel zijn onder te verdelen in verschillende soorten. Gebruik bijvoorbeeld een afstandsbediening om uw smartphone een foto te laten maken zonder deze zelf in handen te hebben. Ook kunt u de audio onder een videobestand verbeteren door gebruik te maken van een externe microfoon en video's worden mooier als u extra belichting gebruikt in plaats van de harde LED-flitser op het toestel. De extra belichting en microfoon zijn compact en comfortabel met uw mobiel of tablet te combineren door gebruik te maken van een grip of rig.

Wilt u uw smartphone gewoon stabiel kunnen gebruiken voor opnames dan komt een statief, selfiestick of stabilizer gericht op smartphones goed van pas. En tot slot bent u niet gebonden aan het bereik van de lens die in uw smartphone of tablet is ingebouwd. Door een opzetlens te gebruiken krijgt u veel meer opties en voor een echt groot bereik gebruikt u digiscoping-accesoires om met uw telefoon door een verrekijker of zelfs een telescooop te fotograferen.

Meest populaire smartphone-fotografie accessoires

Ideale combinatie van het bekende Gorillapod statief en een houder voor uw smartphone

Een draagbare en professionele microfoon voor uw smartphone of tablet

Bevestig uw smartphone snel en gemakkelijk op een statief

Deze LED-lamp met 96 LED's kan gebruikt worden voor foto en video, is traploos dimbaar en werkt op een li-ion accu of 6 penlite batterijen

Bevestig hiermee uw smartphone snel en gemakkelijk op een statief

Handige om klem om uw smartphone op een statief of rechtop neer te zetten

Ideale combinatie van het bekende Gorillapod statief en een houder voor uw smartphone

Selfiestick en tafelstatief in een - geschikt voor smartphones en action cams

Stabilizer geschikt voor smartphones en de GoPro action cam

Bedien uw Mac, iPod of iPhone op afstand met de slanke aluminium Apple Remote

Smartphone-fotografie en smartphone-videografie

CameraNU.nl heeft de accessoires die uw beelden nog beter uit laten komen!

Zopim
Heeft u een vraag?