Vandaag is onze klantenservice bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur
Bestellen (0)
  • Een 800m² grote winkel op Urk
  • Professioneel advies
  • Op werkdagen verzending tot 23:59 uur
  • Onze klanten waarderen ons met een 9,1

Let op! Aangepaste openingstijden! Meer informatie Niet meer tonen

Van flitsersets tot belichtingsmeters

Studio hardware bij CameraNU.nl


Het is een prachtige vorm van fotografie…, studiofotografie. Bij geen enkele andere tak van fotografie bent u tot in de allerkleinste finesses in staat de belichting volledig naar uw eigen hand te zetten. Fotografie is een vak en dat geldt zeker voor studiofotografie. CameraNU.nl heeft een heel groot assortiment om u in dit prachtige vak te ondersteunen én heeft expertise in huis om u met raad en daad bij te staan.

Ons hele assortiment is online te bestellen, maar kom ook eens langs in onze winkel op Urk. Op de eerste verdieping vindt u onze speciale Pro-afdeling waar een groot gedeelte van ons assortiment producten voor studiofotografie staat opgesteld. 

Studio Flitsersets

Uw perfecte opstelling begint met de keuze voor een goed bij u passende, complete flitserset. Twee of meer flitsers met statief, sets met softboxen en sets met paraplu's aangevuld met diverse producten om de lichtval te beïnvloeden. Hier legt u het fundament voor uw studio.

Ik wil de flitsersets zien! 

Studio Flitsersets Portable

Op locatie fotograferen stelt andere eisen aan apparatuur. De set moet licht van gewicht, stevig, duurzaam maar toch compact op te ruimen zijn, met een eigen stroom- voorziening. Hier vindt u speciaal ontwikkelde, complete sets voor fotografie op locatie.


Ik wil zo'n draagbare set! 

Studio Flitskoppen

Een losse flitskop is ideaal om uw studioset uit te breiden. U vindt hier subtiele flitskoppen met een vermogen vanaf 110Ws tot zware professionele koppen met een vermogen van maar liefst 1500Ws. We hebben voor iedere fotograaf de perfecte flitskop, zowel amateur als professional.

Ik wil een losse kop! 

Studio Generatoren

Tijd is geld. Dit geldt voor veel beroepsgroepen maar zeker ook voor de studiofotograaf. Met het extra vermogen wat geleverd wordt door een studiogenerator wordt de oplaadtijd van uw flitsers veel korter. Waardoor u perfect de "flow" in uw shoot in stand kunt houden.

Ik wil zo'n generator! 

Continue Verlichting

Sommige situaties verlangen een subtielere verlichting dan flitslicht. Continu-verlichting is sterk in opkomst en niet zonder reden. U kunt het licht volledig beheersen en vooraf tot in de kleinste details perfect instellen. CameraNU.nl heeft heel veel keus in continu-verlichting.

Ik wil continue verlichting! 

Lampen

Net als flitslampen, hebben lampen voor continu-verlichting een bepaalde levensduur. U vindt bij ons een ruim assortiment reservelampen, voor elke situatie, voor elke verlichtingsunit.Ik heb een losse lamp nodig! 

Studio zenders en ontvangers

Waarom zou u nog gebruik maken van kabels over de vloer als u uw flitsers ook met een combinatie van een radiozender en - ontvanger kunt "triggeren". Werk veilig, snel en schoon zonder kabels. Bij ons vindt u een ruim assortiment zenders en ontvangers.


Ja, wil een zender of ontvanger! 

Belichtingsmeters

Een studiofotograaf kan bijna niet zonder goede, nauwkeurige belichtingsmeter. Nadat u het licht op uw onderwerp hebt gemeten bent u in staat uw flitsset en camera perfect in te stellen op alle unieke omstandigheden.


Ik wil zo'n belichtingsmeter!  

Effect machines

Soms verlangt een situatie of opdracht foto's met net iets meer pit of vrolijkheid erin. Wapperende haren, zeepbellen en subtiele rook, het maakt foto's net iets sprankelender. Voor uw effectmachine bent u bij CameraNU.nl ook aan het juiste adres.


Ik wil zo'n effect machine! 

Laders en adapters

Ook voor diverse extra accessoires voor in uw studio zit u goed bij CameraNU.nl. Opladers, speciale kabels en adapters..., u vindt ze hier. We hebben zelfs opladers die gebruikt kunnen worden in de sigarettenaansteker van uw auto in ons assortiment, ideaal voor locatiefotografie.

Ik heb zo'n lader of adapter nodig! 

Reserve onderdelen

Uiteindelijk moeten onderdelen als flitslampen en zekeringen vervangen worden. Bij CameraNU.nl vindt u een enorm assortiment reserve flitslampen en zekeringen, voor alle merken en alle flitskoppen.


Ik heb reserve spulletjes nodig!

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en worden dagelijks bijgewerkt.

Onze klantenservice is nu open!