Syrp tracks en gliders

De duurzame producten van Syrp zijn een ultieme combinatie van ontwerp en gestelde verwachtingen van gebruikers uit de filmindustrie. Hierdoor hebt u als videograaf niet alleen de zekerheid maar ook alle vrijheid die u wilt én nodig hebt voor het uitoefenen van uw vak. Het toegewijde team dat achter de naam zit heeft een enorme drive voor het ontwikkelen van innovatieve middelen waarmee u optimale resultaten kunt behalen. En de draagbaarheid en de prijs-kwaliteitverhouding zijn absoluut in uw voordeel!

Verbreek de grens tussen creativiteit en technologie

Met een slider bent u in staat om op een eenvoudige manier soepel lopende en professioneel ogende video-opnames met volg-bewegingen te maken. Maar het creëren van een timelapse komt neer op een ultiem samenspel van verschillende elementen: vooraf de juiste hoek of het juiste tijdstip kiezen en de goede instellingen bepalen. Maar het is makkelijker dan u denkt om nog een factor toe te voegen aan uw opname: beweging. De compacte Syrp Genie's zijn gemotoriseerd en perfect te combineren met de Magic Carpet tracks..., zelfs als de track in een hoek staat opgesteld. De Genie Mini is bovendien ook ideaal voor gebruik met bijvoorbeeld action cam's.

Handig

In 10 stappen een timelapse maken

Hardware

De draagbare Genie en de Genie Mini zijn eenvoudig te gebruiken oplossingen voor het maken van soepel bewegende time-lapse opnames en realtime video.

Bekijk hardware

Tracks

De lichtgewicht Magic Carpet tracks van Syrp zijn simpel, elegant en duurzaam. Hiermee maakt u professionele opnames met volgende bewegingen.

Alle Syrp tracks

Kabels

Voor het tot stand brengen van een verbinding met uw camera is er een kabel vereist. Maar omdat een kabel zo kwijt raakt, is een reserve exemplaar ook altijd handig!

Vind uw kabel

Accessoires

Van extra pootjes, verschillende touwen en eindkapjes tot een snelkoppelingsplaat en allerlei opladers..., accessoires van Syrp vindt u bij CameraNU.nl!

Zie accessoires

Top 10 populairste Syrp producten

Over dit productComplete set met een track van 160 centimeter voor het maken van soepele opnames
Over dit productLichtgewicht en duurzame en soepel lopende slider van 100 centimeter met slede en eindkappen
Over dit productLichtgewicht en duurzame en soepel lopende slider van 60 centimeter met slede en eindkappen

Gratis verzending vanaf

 €50
Over dit productLichtgewicht en duurzame en soepel lopende slider met een lengte van 160cm voor o.a. de Syrp Genie Motion Control Time Lapse Device
Over dit productLichtgewicht en duurzame en soepel lopende slider met een lengte van 100cm voor o.a. de Syrp Genie Motion Control Time Lapse Device
Over dit productLichtgewicht en duurzame en soepel lopende slider met een lengte van 60cm voor o.a. de Syrp Genie Motion Control Time Lapse Device
Over dit productSlede en eindkappen voor de Syrp Magic Carpet Pro short track (60cm) en medium track (90 cm)

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Je hebt 8 van de 39 producten gezien
Zopim
Heb je een vraag?