Camera's en lenzen huren

Wil je een camera huren, een lens huren of bijbehorende accessoires huren? Bij CameraNU.nl koop je niet alleen het beste materiaal, je kunt het ook huren! Je kan bij CameraNU.nl video- of fotocamera's huren, maar ook de objectieven en een ruim aanbod aan accessoires. Zowel voor de amateur- als de professionele fotograaf. Net zoals wanneer je een product koopt kun je ook bij verhuur een uitstekende prijs van ons verwachten. Wij willen je de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die jij voor een klus of speciale situatie nodig hebt. Zo wordt het maken van mooie beelden nog toegankelijker.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Olympus, Panasonic en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden. In het menu links zie je een overzicht van de diverse merken die gehuurd kunnen worden.

Download onze algemene voorwaarden.

Bekijk alle camera's en lenzen voor huur

Camera huren in Amsterdam?

Een camera huren in Amsterdam kan nu ook bij CameraNU.nl. In onze vestiging aan de van Woustraat 242 in Amsterdam is het ook mogelijk om een fotocamera, videocamera, lens of andere accessoires te huren. Vraag van te voren de producten aan via onze website en haal ze, wanneer ze binnen zijn, af in Amsterdam. Ook kunnen de gehuurde camera's en andere producten weer ingeleverd worden in de vestiging in Amsterdam. Zo brengt CameraNU.nl huren dichterbij.