Sony compact camera's

Een compact camera is ideaal voor dagelijks gebruik of als je op pad gaat en niet teveel mee wil sjouwen. De compact camera’s van Sony bieden een uitstekende beeldkwaliteit. Zelfs met de meest eenvoudige compact camera maak je de mooiste foto’s en video’s. Naast voordelige en meer high-end compact camera’s heeft Cameranu ook een ruime collectie aan compact camera’s van Sony in het assortiment met professionele specificaties.

De populairste Sony compact camera's bij Cameranu

18 Resultaten
Sony RX10 IV Sony RX10 IV
61 reviews
 • Type display: Kantelbaar (boven/onder)
 • Touchscreen: Ja
 • Lensmount: N.v.t.
Sony ZV-1F Sony ZV-1F
17 reviews
 • Type display: Kantelbaar (zijkant)
 • Touchscreen: Ja
 • Lensmount: N.v.t.
Sony ZV-1 Sony ZV-1
22 reviews
 • Type display: Kantelbaar (zijkant)
 • Touchscreen: Ja
 • Lensmount: N.v.t.
Demomodel voor 579,-
Je hebt 12 van de 18 producten gezien

Wat is een Sony compact camera?

Sony heeft moderne compact camera’s die een perfect, draagbaar alternatief zijn voor een spiegelreflexcamera, met buitengewone prestaties en onbegrensde creativiteit.

Kenmerken van een Sony compact camera

Sony compact camera’s worden ontworpen met het doel om mensen het zo gemakkelijk mogelijk te maken tijdens het fotograferen. De bediening is in de meeste gevallen redelijk eenvoudig. Daarnaast zijn er veel handige opties die je helpen bij het creatief fotograferen van objecten om zo een mooi resultaat te krijgen zonder al te veel kennis van zaken te hebben. Het is op deze manier relatief eenvoudig om beter te worden in fotograferen met een compact camera.

Kortom:

 • Gemakkelijk in gebruik
 • Eenvoudig bedienen en navigeren
 • Geschikt voor eerste stap als serieuze fotograaf

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een Sony compact camera?

Bij aanschaf van een Sony compact camera is het vooral belangrijk om de vraag te stellen waarvoor wil ik de compact camera gebruiken? Ook het budget speelt een belangrijke rol, gezien de verschillende prijskaartjes.

Sony compact camera basic

Zelfs met de meest eenvoudige camera maak je de mooiste foto's en video's. En een goede compact camera hoeft helemaal niet duur te zijn en kun je overal mee naartoe nemen. Inzoomen, uitzoomen, klikken, filmen, panorama's maken..., en daarna stop je 'm gewoon in je broekzak!

Sony compact camera high end

In een iets hogere categorie qua prijs vind je de compact camera's die veel meer kunnen. Meer megapixels, nog meer optische zoom of extra functies zoals foto's kunnen delen via wifi en bestendigheid tegen stof of water. Ook de bekende "bridgecamera's" vallen hieronder.

Sony compact camera pro

De professionele compact camera's van Sony zijn verkrijgbaar vanaf €450,-. Kantelbare displays, fullframe sensoren, een accessoireschoen voor een flitser én een ongelofelijke beeldkwaliteit. Deze producten doen niet onder voor een systeemcamera met een verwisselbaar objectief.

Hulp nodig bij het kiezen?

Bij Cameranu ben je aan het juiste adres voor de aankoop van een Sony systeemcamera. We hebben alle systeemcamera's die door Sony op de markt worden gebracht in ons assortiment. Twijfel je welke Sony systeemcamera het best bij je past? Onze klantenservice denkt graag met je mee en helpt je met plezier op weg naar de juiste keuze. Via deze link vind je onze contactpagina!