Canon voordeel zoals jij dat wenst!

Koop in de periode van 16 oktober 2017 t/m 14 januari 2018 één van de geselecteerde Canon-producten en ontvang tot €300,- Canon-tegoed of tot €225,- cashback! Bij registratie van een actieproduct ontvang je gratis 100GB opslagruimte in Irista, een online platform voor het bewaren en beheren van content. Klik op één van de onderstaande buttons om naar de actiepagina's te gaan met daarop het overzicht van alle actieproducten:

Canon-tegoed

Het Canon-tegoed kun je gebruiken wanneer je van plan bent om voor 16 april 2018 nog een ander Canon product aan te schaffen. Zo haal je het maximale voordeel uit deze promotie:

  • Kies voor het Canon-tegoed, registreer jouw aankoop online
  • Na goedkeuring verschijnt het saldo op jouw persoonlijke pagina
  • Registreer daarna je vervolgaankoop op jouw persoonlijke pagina en claim daarmee je tegoed
  • Na goedkeuring van de vervolgaankoop ontvang je het bedrag binnen 30 dagen op jouw rekening

Cashback

De cashback kun je gebruiken wanneer je niet van plan bent om voor 16 april 2018 nog een Canon product aan te schaffen. Kies voor de cashback en registreer je aankoop online. Na goedkeuring ontvang je het bedrag binnen 30 dagen op jouw rekening.

Actievoorwaarden

De actie loopt van 16 oktober t/m 14 januari 2018. Producten die buiten deze periode zijn aangeschaft komen niet in aanmerking voor deze promotie. Registreren van jouw Canon-actieproduct kan tot en met 31 januari 2018. Nederlandse klanten kijken voor de volledige actievoorwaarden op deze actiepagina van Canon, Belgische klanten kijken op deze actiepagina van Canon.

Zopim
Heeft u een vraag?