Canon winterpromotion 2018
Canon winterpromotion 2018

Canon voordeel zoals jij dat wenst!

Zoek je een nieuwe Canon camera of lens? Dan maakt Canon het je deze winter extra aantrekkelijk om tot aanschaf over te gaan. Koop in de periode van 15 oktober 2018 tot en met 15 januari 2019 één van de geselecteerde Canon-producten en ontvang tot €650,- Canon-tegoed of tot €460,- cashback! Klik op één van de onderstaande buttons om naar de actiepagina's te gaan met daarop het overzicht van alle actieproducten.

Canon-tegoed

Met het Canon-tegoed haal je het maximale voordeel uit deze promotie. Het tegoed is namelijk direct of op een later moment te gebruiken voor een ander Canon product. Zo krijg je dus zelfs korting op producten waar geen cashback voor geldt.

Voorbeelden van het toepassen van tegoed

Hoe claim je het tegoed?

  • Kies voor het Canon-tegoed, registreer jouw aankoop online
  • Na goedkeuring verschijnt het saldo op jouw persoonlijke pagina
  • Registreer daarna je vervolgaankoop op jouw persoonlijke pagina en claim daarmee je tegoed
  • Na goedkeuring van de vervolgaankoop ontvang je het bedrag binnen 30 dagen op jouw rekening

Cashback

De cashback gebruik je wanneer je niet van plan bent om binnenkort nog een Canon product aan te schaffen. Kies voor de cashback en registreer je aankoop online. Na goedkeuring ontvang je het bedrag binnen 30 dagen op jouw rekening.

Actievoorwaarden

De actie loopt van 15 oktober 2018 tot en met 15 januari 2019. Producten die buiten deze periode zijn aangeschaft komen niet in aanmerking voor deze promotie. Registreren van jouw Canon-actieproduct kan voor de cashback tot en met 31 januari 2019. Het registreren van het tweede product voor de tegoed-actie kan tot en met 31 maart 2019. Klik hier voor de volledige actievoorwaarden.