October 2020

Webinar met Gerbert Floor over cinematografie, van idee naar werkelijkheid

Kijk op vrijdag 30 oktober om 20.00 uur live naar de webinar van Gerbert Floor over cinematografie, van idee naar werkelijkheid. Samen met CameraNU.nl mocht Gerbert Floor (Cinematographer en filmmaker) werken aan een korte film, waarin hij op een po√ętische manier de schoonheid van mensen wilde laten zien. In deze webinar neemt Gerbert je mee door het proces van het maken van deze film. Hoe is dit project tot stand gekomen en welke keuzes heeft hij gemaakt met betrekking tot licht, compositie en verhaal.

CameraNU.nl

Wil je alles weten over de nieuwste verrekijkers van Swarovski en Zeiss? Kom dan naar onze winkel in Groningen waar je de kijkers zelf kunt uitproberen! Specialisten van beide merken en van CameraNU.nl zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Verder zijn er verrekijkers van onder meer Leica, Bynolyt en Steiner. Je bezoekt deze roadshow gratis op 31 oktober in onze winkel in Groningen van 9.00 tot 17.00 uur.

CameraNU.nl

November 2020

150,-

De populaire ABC-cursus van CameraNU.nl brengt je, verdeeld over vier informatieve avonden en gericht op persoonlijk niveau, alle leuke en fijne kneepjes bij van fotografie. Van begrippen als Afstand en Belichting tot Compositie, werkelijk alles komt aan bod zodat je op een eenvoudige manier een beter eindresultaat uit je camera leert halen. 9, 16, 23 en 30 november 2020.

Datum: Start 9 november 2020
Categorie: ABC-cursus
Locatie: Winkel CameraNU.nl (Het Spijk 8, 8321 WT, Urk)
Instructeur: William Harpe
CameraNU.nl

89,-

Heb jij altijd al eens een roofvogel van dichtbij willen fotograferen? Tijdens de Workshop Roofvogelfotografie leer je alles over het fotograferen van roofvogels, zowel statische portretten als vliegend in de lucht. Enkele vogels die voorbijkomen, zijn: de kerkuil, zeearend en havik.

Datum: 20 november 2020
Categorie: Natuurfotografie
Locatie: Baarlo (OV)
Instructeur: Medewerker CameraNU.nl
CameraNU.nl