×

Deze pagina is niet beschikbaar in de door u gekozen taal en wordt daarom weergegeven in het Nederlands.

Win een uniek PEC Zwolle wedstrijdshirt met jouw foto!

Ben jij een echte PEC Zwolle-fan? Dan wil je vast en zeker een officieel wedstrijdshirt van PEC Zwolle winnen met daarop de handtekeningen van alle spelers! Doe mee aan de fotowedstrijd die CameraNU.nl samen met PEC Zwolle organiseert. Je maakt elke thuiswedstrijd van de club kans op een thuisshirt, voorzien van Eredivisie-logo. Dit unieke voetbalshirt wordt professioneel ingelijst en wordt de absolute blikvanger in jouw kamer!

Zo maak jij kans op deze bijzondere prijs!

  • Leg jouw PEC-moment vast van een thuiswedstrijd van PEC Zwolle. Dat hoeft natuurlijk niet per se tijdens de wedstrijd zelf te zijn, de voorpret begint immers al veel eerder op de dag! Of het nu thuis is met het verzamelen van al je vrienden, de rit ernaar toe, het unieke incheckmoment in het stadion met je zoon, of de ontlading bij de doelpunten. Alles kan, als het maar gaat om jouw mooiste PEC-moment van die wedstrijd.
  • Upload de foto op je Facebook- of Instagram-account en gebruik een van de tags #mijnpecmoment, #peczwolle, #cameranu

Wie weet nodigen we jou uit om tijdens de rust van de wedstrijd op de middenstip het officiële gesigneerde shirt in ontvangst te nemen. Als dit niet jouw mooiste PEC moment wordt..

Pak je telefoon of camera en doe mee met deze unieke winactie. Iedereen, jong of oud, maakt evenveel kans. We zoeken de foto waarin heel goed jouw mooiste PEC Zwolle-moment naar voren komt. Elke thuiswedstrijd kun je meedoen, dus kansen genoeg!

Naast het voetbalshirt ontvang je 2 kaarten voor de hoofdtribune. Je wordt ontvangen door een hostess die je naar je ereplek begeleidt. Een unieke ervaring voor jou als PEC-supporter! Het complete arrangement heeft een totale waarde van wel €1000,-!