Canon occasions & demo's SLR & accessoires

Belangrijkste eigenschappenCamera in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Alleen op de onderkant van de camera heel lichte gebruikssporen. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera met duidelijke gebruikssporen, voornamelijk bij de bevestiging van de riem en de onderkant van de camera. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing.
Belangrijkste eigenschappenCamera met lichte gebruikssporen, voornamelijk aan de onderkant van de camera. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader en draagriem.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.

Ordered before 23:59, delivered tomorrow!

Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief accu, lader en riem.
Belangrijkste eigenschappenCamera in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader en draagriem.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing.
Belangrijkste eigenschappenCamera in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.

30 days reflection

Viewing 8 out of 13 products
Zopim
Chat with us