Canon occasions & demo's SLR & accessoires

Belangrijkste eigenschappenCamera in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu en oplader. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera met lichte gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief alle standaard accessoires. In de originele verpakking, maar een deel van de binnenverpakking ontbreekt.
Belangrijkste eigenschappenCamera in prima staat. Lichte gebruikssporen. Inclusief bodydop, accu, oplader en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.

Ordered before 23:59, delivered tomorrow!

Belangrijkste eigenschappenGrip in zeer goede staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief LP-E6 batterijhouder en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in goede staat met lichte gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader en draagriem.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenGrip in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief AA-batterijhouder. In de originele verpakking.

Ordered before 23:59, delivered tomorrow!

Viewing 8 out of 21 products