Fujifilm X-Serie occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenGrip in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief AC-power adapter.
Belangrijkste eigenschappenSysteemcamera in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, Fujifilm MHG-XPRO2 Grip en gebruiksaanwijzing.
Belangrijkste eigenschappenTweedehands camera in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader, riem, flitser en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera en objectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Zowel optisch als technisch geheel in orde. Inclusief accu, lader, riem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.

Ordered before 23:59, delivered tomorrow!

Belangrijkste eigenschappenGrip in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief lader. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat. Lichte gebruikssporen op het LCD. Inclusief de standaard accessoires. In de originele verpakking.

Ordered before 23:59, delivered tomorrow!

Viewing 7 out of 7 products