Fujifilm X-Serie occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, flitser, draagriem en gebruiksaanwijzing (Engelstalig). In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenGrip in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief AC-power adapter en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenSysteemcamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en flitser.
Belangrijkste eigenschappenDemomodel systeemcamera in prima staat. Nauwelijks gebruikssporen. Inclusief alle standaard accessoires. In de originele verpakking.

Ordered before 23:59, delivered tomorrow!

Belangrijkste eigenschappenDemomodel objectief in nette staat. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en pouch. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Inclusief bodydop, accu, lader, draagriem, handleiding, CD-Rom met handleiding. In de originele verpakking
Belangrijkste eigenschappenSysteemcamera in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief alle standaard accessoires. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nieuwstaat. Geen gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem, flitser en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.

Ordered before 23:59, delivered tomorrow!

Viewing 8 out of 8 products