Pentax Occasions & Demo's

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat. Geen gebruikssporen en optisch uitstekend. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap, statiefgondel en tas. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en etui.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer goede staat. Nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen.

30 days reflection

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat. Geen gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en etui.
Belangrijkste eigenschappenDemomodel objectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en etui. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenTelescoop en eyepiece in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief tas. In de originele verpakking.
Key specifications Lens mount: Pentax K
Maximum diaphragm: f/4.0
Type: Demomodel
Condition: Gebruikt met nauwelijks gebruikssporen

Ordered before 23:59, delivered tomorrow!

Viewing 8 out of 8 products
Zopim
Chat with us