Pentax Occasions & Demo's

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader en riem.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader en draagriem. In de originele verpakking.

30 days reflection

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen.
Belangrijkste eigenschappenObjectief met duidelijke gebruikssporen, voornamelijk aan de zoom- en scherpstel-rubbers. Optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en etui. In de originele verpakking.

Ordered before 23:59, delivered tomorrow!

Viewing 8 out of 14 products