Tamron occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenTweedehands objectief in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen, alleen op lensdop en zonnekap. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Alleen lichte gebruikssporen aan de zonnekap. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en statiefgondel.

Free shipping from

 €50
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Alleen aan het rubber van de zoom lichte gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat met zeer lichte gebruikssporen aan lensdop. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en originele zonnekap.

Ordered before 23:59, delivered tomorrow!

Viewing 8 out of 15 products