Door drukte kan de bezorging van je bestelling langer duren. Onze afhaalpunten zijn geopend voor o.a. afhalen. Meer informatie

This page is displayed in Dutch because it is not available in English. We're sorry for the inconvenience.

E-readers van Kobo

Een van de bekendste e-reader merken is Kobo. Kobo biedt veel verschillende e-readers aan, met allemaal hun eigen specs. Alle Kobo e-readers hebben een e-ink scherm, waardoor je de papier ervaring van een boek behoudt. Ook hebben de meeste modellen schermverlichting, zodat je ook met fel licht of in het donker kunt lezen. Ook hebben alle Kobo e-readers wifi, zo kun je direct vanaf je e-reader boeken kopen in de Kobo ‘boekwinkel’. De grootte en scherpte van de e-reader zijn per model verschillend.

Bekijk alle Kobo e-readers

Kobo E-reader kopen

Een Kobo e-reader is ideaal als je van lezen houdt en niet elke keer meerdere dikke boeken mee wil sjouwen. Hoewel een e-reader natuurlijk niet de look en feel van een boek heeft, krijg je door de e-ink technologie toch het gevoel dat je een echt boek leest.

Bestandsformaat Kobo e-reader

Kobo e-readers ondersteunen ook het bekende epub-formaat. In dit formaat worden de meeste e-books verkocht. Daarnaast ondersteund de Kobo e-reader ook PDF, MOBI en JPEG bestanden.

Opslag Kobo e-reader

Hoe groot de opslag is en hoeveel boeken er dus op een Kobo e-reader passen, verschilt ook weer per model. De opslag van de e-readers varieert van 4 tot 8 GB interne opslag.

Vergelijk alle Kobo e-readers bij CameraNU.nl:

Kobo Clara HD: 8GB, 6.0 inch
Koba Libra H20: 8GB, 7.0 inch
Koba Forma: 8GB, 8.0 inch