Falcon Eyes flitsers en accessoires

Voor reportageflitsers, macroflitsers en ringflitsers zit je bij Falcon Eyes goed. Voor een zachte prijs krijg je een hoogwaardig product dat jou helpt je onderwerp uit te lichten. Naast de hardware maakt Falcon Eyes ook bouncekappen voor flitsers en handige accessoires. Denk hierbij aan hotshoe adapters.

Falcon eyes flitsers

Reportage flitsers

De reportage flitsers van Falcon Eyes zijn een goed alternatief voor merk eigen flitsers. Ze zijn van hoge kwaliteit met een hoge lichtopbrengst maar zijn zeer gunstig geprijsd.

Ringflitsers

Ringflitsers of macroflitsers van Falcon Eyes zorgen ervoor dat jij ook bij detailfotografie zelf controlle hebt over het aanwezige licht. Groot voordeel van een ringflitser is bijvoorbeeld dat je nooit in je eigen licht zit omdat het licht gelijkmatig vanaf de voorkant van je lens komt.

Omnibounces

Wil je het harde licht van je flits wat zachter maken en ervoor zorgen dat het mooier verspreid wordt in de ruimte, gebruik dan een omnibounce van Falcon Eyes. Omnibounces zorgen er bijvorbeeld ook voor dat schaduwen zacht aflopen in plaats van harde randen van donker naar licht op te leveren.

Falcon Eyes flits accessoires

Falcon Eyes produceert ook verschillende accessoires voor flitsers. Zo zijn er hotshoe adapters die jouw Sony camera met alle soorten flitsers kunnen laten werken of een adapter zonder X-contact van een X-contact te voorzien.