Or pay 807,33 in
Second-hand for 1.849,-

Acties en services bij dit product

Tot €200 extra inruilkorting

Ontvang tot €200 extra inruilkorting! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels.
More information

5 year guarantee

This product comes with our 5 year guarantee
More information

Productinformatie

Content in the box

 • LC-77 voorste lensdop
 • LF-4 achterste lensdop
 • HB-78 zonnekap
 • Opbergetui
 • Draagriem
 • Statiefgondel

Nikon AF-S 70-200mm f/2.8E FL ED VR objectief

Met het Nikon AF-S 70-200mm f/2.8E FL ED VR objectief ben je beter in staat om prachtige beelden vast te leggen in de zwaarste omstandigheden. De combinatie van de VR-stand SPORT, verbeterde AF-tracking en een verbeterde belichtingsregeling maken zeer snelle serieopnames mogelijk. De geheel vernieuwde optische constructie staat garant voor uitstekende prestaties en scherpte tot in de hoeken. Nikon’s Nano Crystal coating vermindert effectief beeldschaduwen en lichtvlekken en dankzij het gebruik van een glaselement van fluoriet is de AF-S Nikon 70–200mm f/2.8 VR FL ED licht, maar toch robuust.

Nikon AF-S 70-200mm FL ED VR Telezoomobjectief met f/2.8

Of je nu een sport-, actie-, nieuws- of reportagefotograaf bent, dit FX-formaat objectief tilt je werk naar een hoger niveau. Het veelzijdige brandpuntsbereik van 70–200mm bestrijkt het belangrijkste spectrum. Het lichtsterke diafragma van f/2.8 levert uitzonderlijke prestaties op bij weinig licht en zorgt voor een consistente belichting over het hele zoombereik.

Verbeterde beeldstabilisatie en autofocus

Houd het actietempo bij, zonder dat dit ten koste gaat van de scherpte. Nikon's beeldstabilisatie beperkt de effecten van cameratrillingen tot het minimum, waardoor je fotografeert met sluitertijden die tot vier stops langer zijn dan zonder stabilisatie. De stabilisatie werkt volledig geruisloos, vermindert onscherpe opnamen en wordt geactiveerd zodra je de ontspanknop half indrukt. De stand SPORT geeft een stabieler zoekerbeeld wanneer je zeer snelle bewegingen fotografeert of onderwerpen die grillig bewegen. In deze stand zijn de beeldsnelheid bij continu-opnames en de ontspanvertraging vergelijkbaar met wanneer de beeldstabilisatie is uitgeschakeld. Dit objectief herkent statiefgebruik en past zichzelf daarop aan in de standen Normaal en SPORT.

Elektromagnetrisch diafragmamechanisme

De Nikon AF-S 70-200mm f/2.8E FL ED VR is ontworpen om te worden gebruikt met Nikon's snelle, professionele DSLR's en reageert snel en nauwkeurig op veranderingen in de autofocus. De verbeterde AF-tracking is niet de enige stap vooruit. Tijdens snelle continu-opnames werkt het elektromagnetische diafragmamechanisme synchroon met de sluiter van de camera voor een snelle, automatische regeling van de belichting, die constant blijft tussen opnames. Het aansturingsmechanisme van de diafragmalamellen is geïntegreerd in de objectiefcilinder, waardoor een vloeiende en regelmatige werking mogelijk is, zelfs tijdens snelle serieopnamen. En Nikon’s Silent Wave Motor biedt een zeer snelle, zeer stille autofocus die altijd direct handmatig kan worden bijgesteld.


Bedieningsgemak

Dankzij programmeerbare knoppen op de cilinder, overgenomen van de professionele Nikon-teleobjectieven, pas je functies gemakkelijker met je duim aan, terwijl je de Nikon 70-200 mm f/2.8 stabiel houdt. Vergeleken met zijn voorganger zijn de zoom- en scherpstelring op dit objectief omgewisseld voor een betere balans: aangezien de zoomring zich nu dichter bij de voorkant van het objectief bevindt, direct onder je hand, kun je gemakkelijker een stabiele houding handhaven tijdens het zoomen. Het objectief is blindelings te bedienen dankzij de geribbelde rubberen zoomring waarmee je gemakkelijk inzoomt en die tegelijkertijd zorgt voor een stevigere grip. Kogellagers in de statiefgondel zorgen voor een soepele overgang van de landschaps- naar de portretstand.

Kenmerken van de Nikon 70-200mm f/2.8E FL ED VR AF-S

 • Telezoomobjectief met een vast diafragma van f/2.8 over het hele bereik
 • Nano Crystal coating vermindert effectief beeldschaduwen en lichtvlekken
 • Automatische elektromagnetische diafragmaregeling
 • Programmeerbare knoppen op de cilinder
 • Bescherming tegen stof en waterdruppels
 • Kogellagers in de statiefgondel

Content in the box

 • LC-77 voorste lensdop
 • LF-4 achterste lensdop
 • HB-78 zonnekap
 • Opbergetui
 • Draagriem
 • Statiefgondel

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Nikon
Type lens
Tele
Lensmount
Nikon F (FX)
Lensserie
Nikon AF-S
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Ontworpen voor fullframe
Ja
Beeldstabilisatie
Ja
Lensconstructie
18/22 (groepen/elementen)
Vergrotingsfactor
0.21x
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
110cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Nee
Brandpuntsafstand
70-200mm
Minimaal brandpuntsafstand
70mm
Maximaal brandpuntsafstand
200mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/22
Minimaal diafragma
f/2.8
Maximaal diafragma
f/2.8
T-stop
Nee
Diafragmabladen
9
Zoom
Zoom optie
Ja
Optische zoom
2.9x
Meest gebruikt voor
Reportagefotografie
Ja
Sportfotografie
Ja
Wildfotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Filtermaat
77mm
Lengte
203mm
Doorsnede
89mm
Gewicht
1400gr
Stof- en spatwaterdicht
Ja
Kleur
Zwart
Hardware
Ja