Door drukte kan de bezorging van je bestelling langer duren. Onze winkels zijn open voor Click&Collect en service. Meer informatie

Rogue 3 in 1 Honeycomb Grid - image 1
Rogue 3 in 1 Honeycomb Grid - image 2

Information

Rogue 3 in 1 Honeycomb Grid

De Rogue 3 in 1 Honeycomb Grid is een slimme en compacte honingraat-grid om meer controle te krijgen over het licht van de handflitser. De set bestaat uit twee stapelbare Grids waardoor er drie mogelijke lichtbundels te creĆ«ren zijn. Dankzij de handige klittenband vatting is de Rogue 3 in 1 Honeycomb Grid gemakkelijk op een flitser te bevestigen.

Een grid wordt gebruikt om precies het licht te laten vallen daar waar dat nodig is, zonder extra strooi-licht op de rest van de set te laten vallen. Door de grids te stapelen is zelfs een spot van slechts 16 graden mogelijk om zo ook kleine subtiele lichtaccenten aan te brengen.
Op bovenstaande foto is het effect van de gestapelde grids (16 graden) en de losse grids (25 en 45 graden) te zien. Goed zichtbaar is de mooi ronde hotspot met een zacht verloop naar de randen dankzij de ronde vorm van de grids zelf.

De Rogue Grid is met bijna elke flitser te gebruiken door de meegeleverde Rogue tension strap. De grids kunnen ook gebruikt worden in combinatie met de Rogue Flashbender Small reflector. De grids en de gridstrap kunnen veilig meegenomen worden dankzij de meegeleverde nylon opbergzak. 

Content in the box

Bij de Roque 3 in 1 in de doos

- 3-in-1 Honeycomb grid
- Grid insert van 25 graden
- Grid insert van 40 graden
- Opbergpouch
- Attachment Strap
- 3-Gel starterset (Dark Salmon, Oklahoma Yellow, Steel Green)
- Afkomstig van Rogue Nederland
- Twee jaar garantie

Accessories for this product

Terug naar alle accessoires