Acties en services bij dit product

20% korting

Profiteer van 20% korting op alles van Caruba tijdens de actieweken ter ere van ons 20-jarig bestaan met de code 20CARUBA20JAAR! De actie loopt van 28 september t/m 12 oktober 2023.
More information

Productinformatie

Caruba Rijstzak V-shape Kort (Broekmodel) Groen

De Caruba Rijstzak V-shape is ontwikkeld voor plaatsing op de rand van een autoraam of venster van een kijkhut. Door de V-vorm biedt de rijstzak een stabiele basis voor je verrekijker of camera. Deze rijstzak is een onmisbaar hulpmiddel voor natuurobservatie en -fotografie. De rijstzak is gemakkelijk leeg en licht te vervoeren. Op locatie vul je deze met rijst, bonen, zand of maïs bodembedekking (Corbo). 

Compact en licht

De Caruba rijstzak is gemaakt van een sterke stof die aan de binnenkant is voorzien van een kunststof coating die voorkomt dat de vulling nat wordt. De rijstzak is 20 x 18 x 15.5 centimeter groot en compact op te bergen. Hierdoor is de Caruba Rijstzak V-shape Kort een ideaal alternatief voor een statief voor je vliegvakanties. Je neemt immers maar een klein leeg zakje mee en vult hem op de vakantiebestemming. Dit scheelt veel gewicht in je bagage.

Let op: rijstzak wordt leeg geleverd.

Kenmerken van de Caruba Rijstzak V-shape Kort

  • Broekmodel rijstzak voor stabiele plaatsing van verrekijker of camera
  • Gemaakt van sterk, waterafstotend polyester (binnenzijde PVC)
  • Vulbaar met bijvoorbeeld rijst, bonen, zand of maïs bodembedekking (Corbo)
  • Afmeting van 20 x 18 x 15.5 33 centimeter

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Caruba
Type product
Rijstzak
Fabrieksgarantie
3 jaar