Pgytech Accessoires Combo Kit voor DJI Mavic 2 Pro - image 1
Pgytech Accessoires Combo Kit voor DJI Mavic 2 Pro - image 2
Pgytech Accessoires Combo Kit voor DJI Mavic 2 Pro - image 3
Pgytech Accessoires Combo Kit voor DJI Mavic 2 Pro - image 4
Pgytech Accessoires Combo Kit voor DJI Mavic 2 Pro - image 5
Pgytech Accessoires Combo Kit voor DJI Mavic 2 Pro - image 6

Informatie

Pgytech Accessoires Combo Kit voor DJI Mavic 2 Pro

O.a. geschikt voor

Inhoud van de doos

Pgytech Accessoires Combo Kit voor DJI Mavic 2 Pro

Draagkoffer

De draagkoffer is speciaal ontworpen voor de DJI Mavic 2. De drone past precies in het voorgevormde interieur van de hard case. In de koffer kun je ook vele accessoires kwijt. Dankzij het dubbel-laagse ontwerp is de koffer extra stevig en klaar om alle schokken op te vangen. De propeller holders beschermen je propellers tijdens vervoer. Het elastische materiaal vormt zich er precies om heen.

Zonnekap en filters

Je hebt geen last van ongewenste effecten door de zon met de zonnekap. Dankzij de grijsfilters blijft jouw drone presteren onder alle lichtomstandigheden. Hiermee corrigeer je de sluitertijden als er teveel licht is.

Veilig landen en opstijgen

De Landing Gear Extensions en de Landing Pad Pro zorgen ervoor dat je veilig stijgt en landt met je drone. De extensions zetten de drone 35mm hoger, precies genoeg om de sensoren en de gimbal te beschermen bij een landing. Met het landingsplatform van 50x50 centimeter creëer je overal een duidelijk en veilige landingsplek.

Control Stick Protector

De Control Stick Protector beschermt de joysticks en het display van de afstandsbediening. Ideaal, als je de remote even wegstopt.