PolarPro GoPro Hero 9 Black Shutter Collection - image 1
PolarPro GoPro Hero 9 Black Shutter Collection - image 2
PolarPro GoPro Hero 9 Black Shutter Collection - image 3

Informatie

PolarPro GoPro Hero 9 Black Shutter Collection

Kenmerken van de PolarPro GoPro Hero 9 Black Shutter Collection

  • Speciaal ontworpen voor de GoPro Hero 9 Black
  • Bevat een ND8,- ND16- en ND32-filter voor alle lichtomstandigheden
  • Filters maken gebruik van Cinema Series glas
  • 16 lagen coating verminderen flares en beschermen tegen oliën en vingerafdrukken

O.a. geschikt voor

Inhoud van de doos

In de doos bij de PolarPro GoPro Hero 9 Black Shutter Collection

  • ND8-filter
  • ND16-filter
  • ND32-filter
  • Opbergdoosje

Reviews (1)

Niet gebruiken i.c.m. Hypersmooth stabilisatie!
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Vormgeving
Goede kwaliteit ND filters.

Let wel op dat de stabilisatie van de GoPro niet meer werkt! Hypersmooth geeft jerky beelden (Zoek op YouTube: ND Filters Decrease GoPro HERO9 HyperSmooth Stabilization Quality). De enige optie is Hypersmooth uitzetten en een gimbal gebruiken. Dat maakt deze mooie filters helaas minder bruikbaar.
Beeldkwaliteit
Hypersmooth werkt niet met ND filters

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
De huidige prijs kun je bovenaan deze pagina zien. Benieuwd of er nog aanbiedingen zijn? Onder de productafbeelding kun je terecht voor alle aanbiedingen of cashbacks die op dit moment geldig zijn voor dit product.
De huidige voorraad is bovenaan deze pagina te zien. Hierin geven wij aan of het product wel of niet op voorraad is en wat de verwachte levertijd is. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. Bij een pre-order geven we een indicatie wanneer we verwachten met de levering te kunnen beginnen.
Voor bijpassende accessoires zoals een cage, filter, accu, case of een battery grip kun je kijken onder het kopje accessoires. Daar zie je accessoires geschikt voor deze camera. Zo weet je zeker dat je een compatibele accessoire koopt bij jouw product.
Ons tweedehands assortiment verandert continu. Dit is natuurlijk onderhevig aan de voorraad die we tweedehands aangeboden krijgen. We hebben de PolarPro GoPro Hero 9 Black Shutter Collection op dit moment niet als tweedehands in onze voorraad. We krijgen er dagelijks nieuwe occasions bij, dus het kan zeker lonen om af en toe ons tweedehands aanbod te bekijken.
Bij CameraNU.nl koop je niet alleen het beste materiaal, je kunt het ook huren! Je kan bij CameraNU.nl video- of fotocamera's huren, maar ook de objectieven en een ruim aanbod aan accessoires. Bekijk alle verhuurproducten via deze link