• TourBox Elite Creative Software Controller
 • TourBox Elite Creative Software Controller
 • TourBox Elite Creative Software Controller
 • TourBox Elite Creative Software Controller
 • TourBox Elite Creative Software Controller
 • TourBox Elite Creative Software Controller

TourBox Elite Creative Software Controller

No reviews
| #3296856
269,-
Temporarily sold out
Or pay 89,67 in
Attention! Borrowing money, costs money
Demomodel for 209,-

Productinformatie

Content in the box

 • Batterijen
 • Snelstartgids

TourBox Elite Creative Software Controller

De TourBox Elite Creative Software Controller is een bluetooth-bewerkingsconsole voor creatieve professionals. De controller ondersteunt software zoals Lightroom, Photoshop, Premiere Pro, Clip Studio Paint, DaVinci Resolve, Final Cut Pro en andere schilder-, foto- en videobewerkingsprogramma's.

De eerste bluetooth-bewerkingscontroller

De Bluetooth LE 5.0 technologie verstrekt naadloze, onmiddellijke verbinding met je apparaten met volkomen verenigbare en sterke pairing capaciteit.

Alles goed geregeld

Synchroniseer meerdere programma's en projecten met de Tourbox Elite. Als dual-channel bluetooth-controller, met presets auto switch, schakel je met de TourBox Elite naadloos tussen verschillende apparaten en programma's.

Haptic feedback

Traditionele motoren hebben een lage demping, hoge elasticiteit en trage respons. De innovatieve breedband-vibratiemotor daarentegen wordt gekenmerkt door een snelle start en stop met een nauwkeurige en tijdige respons, waardoor de controller in staat is om haptic touch te simuleren.

Pas de snelheid naar wens aan

Zie het alsof je de scroll-instellingen op je muis verandert, hoeveel regels je telkens moet scrollen; de snelheids- en gevoeligheidsregeling doet precies dat. Er zijn drie specifieke modi: Standard, Slow1 en Slow2.

Geïntegreerde componenten en knoppen

Bij het ontwerp van de TourBox Elite zijn er vier verschillende schakelaar-encoders aangepast en de lay-out is daarbij zorgvuldig gewijzigd om tegemoet te komen aan de behoeften van verschillende scenario's en frequenties. Al deze knoppen zijn voorzien van unieke vormen en tactiele aanraking, waardoor je de meest boeiende editing-ervaring krijgt.

Configureer elke knop naar wens

De TourBox Elite wordt geleverd met slechts veertien knoppen, maar ondersteunt toch bijna honderd eenvoudige acties, waaronder enkele klik, dubbele klik, ingedrukt houden en combinaties. Alle toetsenbord- en muissnelkoppelingen kunnen worden toegewezen aan de TourBox Elite. Elke knop is configureerbaar.

Ingebouwde functies

De exclusieve ingebouwde functies zorgt voor een soepelere ervaring en een hogere efficiëntie dan het toetsenbord en de muis.

Meerdere workflows verwerken

Met de auto-switch-functie beheer je meerdere presets en schakel je automatisch over naar de overeenkomstige preset.

Meer mogelijkheden en minder werkdruk

Het macrocommando wordt geleverd met een zeer intuïtieve gebruikersinterface en een waterdichte instelling. Laat alle verwarrende codes achter je en stel je macrocommando in met slechts een paar klikken. Configureerbare acties omvatten sneltoetsen, muisactie, vertraging, tekstinvoer, het openen van bestanden en mappen en het sturen van links.

TourMenu

TourMenu is een menutool ontwikkeld door TourBox Tech. Hiermee sla je meer dan 10 acties op onder een enkele knop. Wijs een TourMenu toe aan de knop, klik erop om het TourMenu op te roepen, scroll door de lijst en kies degene die je wilt registreren.

Tag Systeem

In plaats van alle sneltoetsen te onthouden, beslis je nu welke knop voor welke sneltoets is, en hoe je deze wilt noemen.

Responsieve HUD melding

Acties op de directionele pad van de TourBox kunnen worden geprojecteerd op het scherm, zodat het in het begin minder ongemakkelijk aanvoelt en je minder hoeft te zoeken.

Kenmerken van de TourBox Elite

 • Dual-host bluetooth LE5.0
 • Geavanceerde Haptic Feedback
 • Brede creatieve software compatibiliteit
 • Configureer de knoppen naar wens
 • Ondersteunde Windows- en MacOS-software

O.a. geschikt voor

Show all

Content in the box

 • Batterijen
 • Snelstartgids

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
TourBox
Type product
Controller
Fabrieksgarantie
2 jaar