Productinformatie

Adobe Photoshop Elements 2023 + Premiere Elements 2023 NL Windows

Adobe Photoshop Elements 2023 + Premiere Elements 2023 NL Windows zijn twee uitgebreide softwareprogramma's voor consumenten waarmee je vrijwel alles met je foto's en video's kunt doen. Ze zijn ontworpen voor de liefhebber en beschikken toch over zeer uitgebreide en geavanceerde gereedschappen dat ze kunnen worden gebruikt voor persoonlijke, professionele, sociale media en vrijwel alle andere soorten projecten.

Voordelen van het werken met Photoshop Elements 2023 en Premiere Elements 2023

Na enkele minuten aan een foto gewerkt te hebben in Photoshop Elements 2022 wil je niet eens meer naar het origineel kijken, zoveel is je foto verbeterd. In principe geldt hetzelfde voor Premiere Elements. Beide programma's bieden tal van geautomatiseerde tools en een handmatige workflow (die ook automatische tools biedt die je kunt gebruiken om je bewerkingsproces te versnellen).

Geautomatiseerde tools

Geautomatiseerde tools omvatten one-click functies, Instant Movie, het maken van foto/video-diavoorstellingen en stapsgewijze begeleide bewerkingen via uitgebreide processen zoals het maken van bewegende beelden, waarbij Adobe Sensei AI-technologie de software op de achtergrond aanstuurt.

Adobe Photoshop Elements 2023

Met Adobe Photoshop Elements 2023 NL Windows beschik je over een grote verzameling tools en tal van geautomatiseerde functies om het bewerkingsproces te vereenvoudigen. Of je nu de geautomatiseerde benadering kiest of meer handmatige, je staat versteld over wat je met een foto kunt doen. Het toepassen van slechts een of twee tools verandert een eenvoudige foto al in een opvallende en boeiende plaat!

Behaal eenvoudig professionele resultaten

Photoshop Elements 2023 is een zeer uitgebreide applicatie waarmee je professionele resultaten behaalt. Dit doe je snel door een aantal geautomatiseerde opties te kiezen, maar je kunt ook meerdere dagen aan slechts één foto besteden, waarbij je diep in de vele aspecten van de foto graaft.

Veel creatieve mogelijkheden

Adobe Photoshop Elements 2023 biedt een keur van effecten, texturen, kaders en beeldcorrecties, zoals achtergrondvervaging, tanden witter maken, gesloten ogen openen en rode ogen corrigeren. Er zijn creatieve functies zoals aquarel- en schetseffecten. Daarnaast zijn er speciale tools voor het maken van kalenders, wenskaarten, fotocollages en diavoorstellingen met jouw foto's.

Kies uit twee soorten workflow

Elements biedt twee soorten workflow-opties. Je kunt bijna volledig geautomatiseerd of handmatig werken, en de handmatige workflow bevat ook geautomatiseerde functies in de meeste tools. In de hoofdinterface kun je op het tabblad klikken dat je naar een geautomatiseerde workflow of de handmatige workflow brengt, en je kunt schakelen tussen deze tabbladen binnen hetzelfde project, zodat je niet vastzit aan een workflow voor een bepaald project.

Geautomatiseerde functies

Geautomatiseerde functies bestaan uit one-click functies waarbij de software het meeste werk voor je doet. Daarnaast zijn er bewerkingen met instructies. Deze leiden je stap-voor-stap door het creëren van uitgebreide verbeteringen. Binnen elke stap kun je selecties maken voor verschillende parameters. Photoshop Elements 2023 combineert het eenvoudige met het verfijnde.

Systeemvereisten

Adobe Photoshop Elements 2023 vereist een Intel 6e generatie of nieuwere processor, of een equivalent, samen met 8GB RAM of meer, om je een soepele workflow te bieden.

Adobe Premiere Elements 2023

Met Adobe Premiere Elements 2023 NL Windows heb je videobewerkingssoftware in handen die jou twee soorten workflow-opties biedt. Werk bijna volledig geautomatiseerd, kies voor handmatige bewerking of ga ertussenin zitten: de handmatige versie heeft ook geautomatiseerde functies in de meeste tools. Klik in de hoofdinterface op het tabblad dat je naar een geautomatiseerde workflow of de handmatige workflow brengt. Schakel tussen deze tabbladen binnen hetzelfde project, zodat je niet vastzit aan een workflow voor een bepaald project.

Geautomatiseerde functies

Geautomatiseerde functies omvatten one-click functies waarbij de software het meeste werk voor je doet. Daarnaast zijn er bewerkingen met instructies. Deze leiden je stap-voor-stap door het creëren van uitgebreide effecten. Binnen elke stap is het mogelijk selecties te maken, zowel in kleur als in andere parameters. Elements combineert het eenvoudige met het verfijnde.

Kies je eigenwerkwijze

Hoewel de software is ontworpen om een ​​vereenvoudigde workflow te bieden voor de enthousiaste editor, biedt Adobe nog steeds een zeer uitgebreide verzameling tools en functies. Er is vrijwel niets dat niet kan worden gedaan in Elements, of het nu gaat om mooie effecten, overgangen, bewegende beelden of anderszins. Bovendien zijn er overal geautomatiseerde tools beschikbaar om je te helpen sneller door jouw project te gaan.
 

Geautomatiseerde effecten

Naast dit alles zijn er ook volledig geautomatiseerde functies voor wanneer je gewoon snel een project in elkaar wil zetten; functies zoals Instant Movie, waarin je gewoon video-, audio- of beeldbestanden gooit en de software een coherente film maakt die je aan vrienden en familie laat zien of direct op sociale media deelt. Hetzelfde geldt voor het maken van een diavoorstelling en andere automatische functies. Het programma bevat een keur aan audio-effecten en tracks waaruit je kunt kiezen om op je projecten toe te passen.

Systeemvereisten

Premiere Elements 2023 vereist een Intel 6e generatie of nieuwere processor, of een equivalent, samen met 8 GB RAM of meer, om je een soepele workflow te bieden.

Nieuwe functies in Adobe Photoshop Elements 2023

Adobe Photoshop Elements 2023

 • Voeg beweging toe aan je foto's
 • Creëer diepte in je foto's door het toevoegen van een frame
 • Talloze nieuwe achtergronden en sjablonen
 • Snelle zoekfunctie voor het vinden van bewerkingsopties
 • 35% snellere installatie en 45% kleinere app grootte
 • Ontwerp collages en fotopresentaties online
 • Gemakkelijker online delen via companion apps

Adobe Premiere Elements 2023

 • Maak kunstwerken van je video's met schilderij-effecten
 • Nieuwe sjablonen voor diavoorstellingen
 • Nieuwe audio tracks beschikbaar
 • 35% snellere installatie en 45% kleinere app grootte
 • Ontwerp collages en videopresentaties online
 • Gemakkelijker online delen via companion apps

Kenmerken van Adobe Photoshop Elements 2023 + Premiere Elements 2023

 • Geavanceerde fotobewerking voor consumenten
 • Ongelimiteerde licentie
 • Automatische one-click bewerkingstools
 • Uitgebreide stapsgewijze begeleide bewerking
 • Beweging toevoegen aan foto's
 • Face-tilt en gezichtsaanpassingen
 • Smart tags en gezichtsherkenning
 • Achtergrondvervanging
 • Adobe Sensei AI Machine Learning
 • Vol nieuwe bewerkingsmogelijkheden
 • Maak kunstwerken van je video's met schilderij-effecten
 • Nieuwe sjablonen voor diavoorstellingen
 • Nieuwe audio tracks beschikbaar
 • 35% snellere installatie en 45% kleinere app grootte
 • Ontwerp collages en videopresentaties online
 • Gemakkelijker online delen via companion apps

Package deals

Adobe Photoshop Elements 2023 + Premiere Elements 2023 NL Windows

Adobe Photoshop Elements 2023 + Premiere Elements 2023 NL Windows

Ontdek Photoshop Elements 2023 - André van Woerkom

Ontdek Photoshop Elements 2023 - André van Woerkom

33% discount
op de accessoires in deze voordeelset!

178,90 169,03

Specifications

Algemene info
Merk
Adobe
Type product
Software

Accessories