• Focus op fotografie: Dronefotografie - Wiebe de Jager

Focus op fotografie: Dronefotografie - Wiebe de Jager

No reviews
| #706875
Nooit meer leverbaar

Productinformatie

Focus op fotografie: Dronefotografie - Wiebe de Jager

Iedereen droomt er wel eens van: kunnen vliegen als een vogel en even niet gebonden zijn aan de zwaartekracht. Om nét even over de rand van die klif te kunnen kijken. Om te zien hoe de top van een hoge boom er van dichtbij uitziet. Om de omgeving waarin we wonen in al zijn onderliggende verbanden te kunnen zien. 

Luchtfoto's zijn misschien wel zo fascinerend omdat ze ons een blik gunnen op de aarde zoals we die niet vaak zien: vanaf een hoogte van enkele tientallen tot honderden meters transformeert zelfs het saaiste landschap in een wonderlijk schouwspel. Tot voor kort was het als fotograaf beperkt mogelijk om de derde dimensie te verkennen, maar dat verandert snel met de opkomst van betaalbare unmanned aerial vehicles – in de volksmond drones genoemd – die uitgerust zijn met een camera.

In het boek Focus op fotografie: Dronefotografie worden de mogelijkheden om te fotograferen met een drone stapsgewijs uiteengezet. Als eerste worden de onderdelen van een cameradrone besproken. Daarna volgt de bespreking van een aantal populaire drones in verschillende prijsklassen. Na een korte introductie digitale fotografie volgen adviezen voor het daadwerkelijk fotograferen vanuit de lucht. Er wordt afgesloten met enkele praktische adviezen en tips voor mensen die verder willen gaan. Ook de regelgeving komt aan bod. Het geheel is aangevuld met inspirerende luchtfoto’s van dronefotografen uit de hele wereld.

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Uitgever
Van Duuren Media
Geschreven door
Wiebe de Jager
Uitvoering
Paperback
Taal
Nederlands
ISBN-10
9059408357
ISBN-13
9789059408357
Aantal bladzijdes
168
Afmetingen
8 x 190 x 240mm
Gewicht
462gr
Merk
Merkloos