Acties en services bij dit product

Tot €200 extra inruilkorting

Ontvang tot €200 extra inruilkorting! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels.
More information

Productinformatie

Content in the box

- Doppen
- Pouch
- Engelstalige handleiding
- Afkomstig van Kenko Nederland
- Twee jaar garantie

Kenko Teleplus HD DGX 1.4x Extender Canon

Met de Kenko Teleplus HD DGX 1.4x Extender tussen de body van uw camera en het objectief geplaatst wordt de effectieve brandpuntsafstand met een factor 1.4 vermenigvuldigd. De converter is voorzien van een IC die ervoor zorgt dat de signalen tussen de body en het objectief op juiste wijze worden doorgegeven. Het optiek met vijf lenselementen onderverdeeld in drie groepen bevat lenzen die vervaardigd zijn door Hoya, 's wereld grootste fabrikant van optisch glas. De optische prestaties van de converter zijn dan ook sterk verbeterd in vergelijking tot de MC4 en MC7. De verbetering van de resolutie is bijzonder sterk, respectievelijk 150% ten opzichte van de MC4.

De scherpstelling blijft volledig werken wanneer de extender in combinatie met een objectief met een diafragma van f/4 of kleiner diafragmagetal wordt gebruikt. Het kan zijn dat u handmatige scherpstelling moet gebruiken bij gebruik van objectieven met kleinere f-stop waardes. Het voordeel van de Teleplus HD DGX 1.4x is dat de gebruikte brandpuntsafstand en het ingestelde diafragma dat verkregen wordt door gebruik van de converter, wordt doorgegeven aan de camera. Deze informatie wordt dan ook correct opgeslagen in de EXIF-data.

Let op
Extenders/(tele)converters zijn niet geschikt voor elke lens. Ze zijn hoofdzakelijk bedoeld voor lichtsterke (tele)zoom objectieven. Twijfel je of deze extender/converter geschikt is voor jouw lens, neem dan contact met ons op.

Kenmerken

- Verlengt de brandpuntsafstand van elk objectief met 140 procent
- Betrouwbare data-overdracht tussen body en objectief
- Hoogwaardige Hoya lenselementen

Content in the box

- Doppen
- Pouch
- Engelstalige handleiding
- Afkomstig van Kenko Nederland
- Twee jaar garantie

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
Kenko
Type
Converter
Lengte
25mm
Doorsnede
67mm
Gewicht
110gr
Lensmount
Canon EF
Fabrieksgarantie
2 jaar
Lenssysteem
Vergroting
1.4x
Lensconstructie
2/3 (groepen/elementen)