CameraNU Logo

This page is displayed in Dutch because it is not available in English. We're sorry for the inconvenience.

CameraNU.nl Rotterdam | Centrum - 1

Openingstijden CameraNU.nl
Rotterdam | Centrum

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Bezoekadres: Groenendaal 27a, 3011 SK Rotterdam

Heb je een vraag? Neem direct persoonlijk contact met ons op!


CameraNU.nl Rotterdam

CameraNU.nl Rotterdam

Begin juni opent CameraNU.nl zijn deuren in Rotterdam! Hiermee komt het bedrijf tegemoet aan de behoefte van bestaande en nieuwe klanten uit deze regio. Uit onderzoek blijkt dat foto- en videoliefhebbers uit Rotterdam en omstreken de klantgerichtheid en service van een CameraNU.nl-winkel in de regio missen. Lees hier alles over de opening van CameraNU.nl in Rotterdam!

CameraNU.nl Rotterdam | Centrum - 3

CameraNU.nl dichtbij

Met een eigen winkel in Rotterdam komt CameraNU.nl tegemoet aan de behoefte van bestaande en nieuwe klanten uit deze regio. Uit onderzoek bleek dat foto- en videoliefhebbers uit Rotterdam en omstreken de klantgerichtheid en service van een CameraNU.nl-winkel in de regio misten. CameraNU.nl heeft al sinds jaar en dag veel klanten in Zuid-Holland en een winkel in Rotterdam stond dan ook al tijden hoog op de wensenlijst.

Persoonlijk contact

Met de nieuwe winkel aan de Groenendaal in Rotterdam heb je nog sneller en makkelijker persoonlijk contact met onze specialisten. CameraNU.nl kijkt er naar uit om bestaande én nieuwe klanten te verwelkomen. We delen graag onze kennis en passie voor het maken van mooie foto’s en video’s. Zodat jij als beeldmaker echt verder wordt geholpen.

CameraNU.nl Rotterdam | Centrum - 5

Compleet aanbod

In de winkel vind je uiteraard de populairste en nieuwste foto- en videocamera's, objectieven, studio-apparatuur, drones en accessoires. Daarnaast profiteer je van het complete assortiment van CameraNU.nl. Met meer dan 40.000 producten op voorraad brengen we je razendsnel in stelling voor het maken van nog mooiere beelden.

CameraNU.nl Rotterdam | Centrum - 6

Ruil je camera in

Ligt je favoriete camera of objectief buiten je budget? Ruil dan je oude toestel of lens in bij CameraNU.nl Rotterdam. Je krijgt vrijblijvend een voorstel waarmee je direct je nieuwe uitrusting aanschaft. Is je camera niet meer verkrijgbaar? Misschien vind je deze in het ruime aanbod occasions.

CameraNU.nl Rotterdam | Centrum - 7

Goed bereikbaar in Rotterdam

In de omgeving van de Groenendaal in Rotterdam is genoeg parkeerruimte te vinden. Bij ons in de straat parkeer je zelfs voor de deur! In deze parkeerzone betaal je €4.20 per uur. Goedkoper parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarages Kiphof (Kipstraat 177), Oude Haven (Burgemeester van Walsumweg 718) en Parkbee GO (Burgemeester van Walsumweg 360). Wil je met het openbaar vervoer? CameraNU.nl Rotterdam vind je heel dichtbij het metrostation Oostplein. Met de trein? Vanaf treinstation Blaak is het zo’n 7 minuten wandelen naar onze winkel!

CameraNU.nl Rotterdam | Centrum - 8

Pasfoto voor rijbewijs

Heb je een pasfoto nodig om je rijbewijs te verlengen? Daarvoor ga je ook naar de CameraNU.nl-winkel in Rotterdam. Binnen enkele minuten is je digitale foto klaar. Deze sturen we samen met je handtekening direct door naar de RDW.