CameraNU.nl
Klantenservice bereikbaar van 10:00 tot 16:00 uur

MagazinePlaza via CameraNU.nl

Iedere foto heeft zijn eigen verhaal, een eigen herinnering. Herinneringen aan mooie plaatsen, leuke momenten, een vakantie met vrienden, een uitje met collega's, een weekendje weg met de kids of zomaar. Een foto gaat meer leven met het verhaal erachter en het verhaal gaat meer leven met de foto erbij. Want een foto zegt meer dan 1.000 woorden alleen.

Bij MagazinePlaza heeft u de mogelijkheid om in uw eigen magazine het verhaal achter de foto te vertellen. In een handomdraai maakt u van uw mooiste foto's en verhalen uw eigen persoonlijke magazine. Een glossy van topkwaliteit, alsof het zo uit de boekwinkel komt. Want een magazine vertelt meer dan 1.000 foto's alleen.

Let op!
Bij CameraNU.nl kunt u cadeaubonnen in diverse waardes bestellen en besteden. De cadeaubonnen kunnen echter alleen besteed worden bij de aankoop van artikelen die fysiek in de webshop verkrijgbaar zijn. Onze cadeaubonnen kunnen niet gebruikt worden voor het afdrukken van foto's op diverse materialen, evenementen of voor de door ons aangeboden reizen.

Lekker makkelijk

Het maken van een magazine bij MagazinePlaza is heel eenvoudig. Eerst maakt u een account. Daarna kunt u beginnen. U hoeft geen software te installeren, maar u werkt in het online magazinesysteem van MagazinePlaza. We hebben een groot aantal vooringestelde sjablonen voor u klaar gezet, makkelijker kan het niet!

Sjablonen

Sjablonen zorgen ervoor dat het magazine er in alle gevallen superprofessioneel uit ziet. Over de opmaak hoeft u zich geen enkele zorgen te maken, dat is al geregeld. Er zijn cover-sjablonen, index-sjablonen, beeld-sjablonen, tekst-sjablonen en tekst- én beeld-sjablonen. De sjablonen zijn verdeeld naar stijl…, neutraal, sportief, romantisch of zakelijk. U kunt de stijlen zelfs door elkaar heen gebruiken. Als u zelf een geheel eigen ontwerp wil maken, dan kan dat ook. Als u een PDF van een eigen gemaakte pagina uploadt, kunt u deze direct in uw magazine plaatsen.

1 Kies het juiste sjabloon
2 Vervang de voorbeeldfoto's en -teksten
3 Bepaal de paginavolgorde en bestel!

Ook voor professionele fotografen

Een glossy magazine schept prachtige mogelijkheid voor professionals, want u kunt zelf uw oplage bepalen. Wilt u 1, 10 of zelfs 1 miljoen magazines? Geen enkel probleem. Een glossy van uw eigen bedrijf met een aantal mooie foto's en pakkende teksten komt heel anders over dan alleen een leaflet of visitekaartje. Of u biedt uw klanten de mogelijkheid om zelf een magazine uit te geven als reclamefolder naar hun klanten. Mogelijkheden te over. En heeft u eenmaal een magazine ontworpen? Dan kunt u daar altijd weer exemplaren van bestellen.

Vragen over uw bestelling

Is er tijdens uw bestelling iets niet goed gegaan? Heeft u aanvullende vragen over uw bestelling? Neem dan rechtstreeks contact op met MagazinePlaza. Dit kan via het telefoonnummer 0900 - 234 234 4 (25 ct p.m.) of via het e-mailadres info@MagazinePlaza.nl!

Oplages en prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van het aantal pagina's, het aantal magazines en de kwaliteit welke u heeft gekozen. MagazinePlaza heeft 4 kwaliteitsvarianten. Let op…, de kwaliteit "glossy" is te bestellen vanaf 32 pagina's.

  1. brons: matte omslag van 170gr papier, binnenwerk 115gr, geniet
  2. zilver: matte omslag van 200gr. papier, binnenwerk 150gr, geniet
  3. goud: glanzende omslag van 200gr. papier, binnenwerk 150gr, geniet
  4. glossy: glanzende omslag van 200gr papier, binnenwerk 150gr, gelijmd

Bestelvoorbeelden

Aantal pagina's Aantal magazines Kwaliteits variant Prijs
8 1 brons € 19,50
8 10 brons € 5,80 per stuk
20 1 goud € 29,50
20 10 goud € 12,75 per stuk
32 1 glossy € 39,50
32 10 glossy € 23,70 per stuk

Alle prijzen zijn inclusief btw en verzendkosten naar één adres in Nederland. Bij oplages boven de 50 magazines kunt u eerst een offerte aanvragen.

Zopim
Heeft u een vraag?