Advies over verrekijkers

Bij het kopen van een verrekijker kunnen er veel vragen op u afkomen. Onze experts in de winkel staan altijd klaar om u van dienst te zijn, maar ook op deze pagina kunt u de nodige informatie én advies vinden!

Handig: Type verrekijkers | Hoe kies ik de juiste verrekijker? | Verrekijker termen verklaard | Digiscoping

Type verrekijkers

Type verrekijkers

In het algemeen zijn verrekijkers onder te verdelen in drie verschillende types. Dakkant verrekijkers, porro verrekijkers en monoculairs. Monoculairs zijn kijkers met één objectief in plaats van twee en worden ook vaak monokijkers genoemd.

Type verrekijkers op een rij

Geschikte verrekijker kopen

Vind de juiste verrekijker

Er is veel informatie te vinden over verrekijkers, maar uiteindelijk wilt u gewoon weten welke verrekijker bij u past en een antwoord op de vraag: hoe kies ik de juiste verrekijker? Laat onze experts u adviseren in uw keuze!

Vind de juiste verrekijker

Termen verklaard

Termen verklaard

Als u zich gaat verdiepen in de wondere wereld van verrekijkers, zult u in aanraking komen met allemaal technische termen. Hebt u zich altijd al afgevraagd wat nou eigenlijk een uittredepupil is en waar het schemergetal voor staat?

Uitleg over termen

Digiscoping

Digiscoping

Wat is er nou mooier dan van een grote afstand toch scherpe foto's van een klein onderwerp te maken? Een telescoop biedt hier een – voor veel mensen een onbekende – oplossing voor.

Lees meer over digiscoping

Zopim
Heeft u een vraag?