Alles over dierenfotografie - 1
Alles over dierenfotografie - 2

Leer alles over dierenfotografie

Mei is een van de mooiste maanden voor dierenfotografie. De lente is op zijn hoogtepunt en de zomer is in aantocht, waardoor de natuur bruist van het leven. Laat je op deze pagina inspireren door de vele tips, adviezen en strategieën op het gebied van wildlife- en dierenfotografie. Bekijk wat je nodig hebt aan apparatuur of meld je aan voor een leerzame workshop.

Hoe fotografeer je jonge dieren?

Hoe fotografeer je jonge dieren?

Wil jij een vertederend vossenwelpje of een wild zwijnenjong goed op beeld krijgen? Lees hier allerlei tips om jonge dieren te fotograferen!

> Lees verder

Wilde dieren fotograferen in Nederland

Wilde dieren in Nederland

Wilde dieren fotograferen in Nederland? Hier vind je dé 10 locaties waar je als echte natuurliefhebber zeker eens heen moet gaan met je camera!

> Lees verder

Nachtelijke wildfotografie met cameravallen

Nachtwildfotografie met cameravallen

Hoe leg je dieren vast die voornamelijk 's nachts actief zijn? Lees alles over het fotograferen met behulp van cameravallen!

> Lees verder

Dierenfotografie

Dierentuinfotografie

Je hoeft niet ver weg om exotische dieren te fotograferen! Lees alle tips om op een natuurlijke manier dieren in de dierentuin te fotograferen.

> Lees verder

Canon EF 300mm f/2.8L IS USM II objectief

Review: Canon EF 300mm f/2.8L IS USM II

Johan van der Wielen testte voor ons het hoogwaardige Canon EF 300mm f/2.8L IS USM II superteleobjectief. Lees hier zijn bevindingen.

> Lees verder

Boomkikkers fotograferen

Boomkikkers fotograferen

Boomkikkers zijn weer in opkomst in ons land. Jeroen Stel vertelt je in deze blog alles over het fotograferen van deze kleine, groene reptielen.

> Lees meer

Volg een workshop

Workshop boomkikkers fotograferen

Fotoworkshop boomkikkers - 26 mei

Wil je leren hoe je de bijzondere boomkikker fotografeert en hoe het leven van dit unieke dier eruitziet? Volg dan de workshop boomkikkers van professioneel natuurfotograaf Jeroen Stel.

> Meld je aan

Workshop roofvogelfotografie

Workshop roofvogelfotografie - 12 juli

Maak een statig portret van een zeearend of een actiefoto van een valk in duikvlucht. Tijdens de workshop roofvogelfotografie leer je deze indrukwekkende dieren op de gevoelige plaat te zetten. Mis het niet!

> Meld je aan