Accessoires bij CameraNU.nl

Voor jouw digitale camera en videocamera zijn onnoemlijk veel accessoires beschikbaar. Op deze pagina vind je een handig overzicht zodat je snel jouw product vindt.

Afstandsbedieningen

Caruba CRC-6 afstandsbediening Groepsfoto's, timelapse, fotografie van dieren…, er zijn veel situaties te bedenken waarvoor de aankoop van een afstandsbediening is te rechtvaardigen. Voor fotografen die absolute scherpte in hun foto's willen is een afstandsbediening zelfs onmisbaar. Bij CameraNU.nl vind je absoluut de afstandsbediening die je zoekt.

Ik wil absolute scherpte

Draagriemen

BlackRapid R-Strap RS-Sport II Slim Standaard wordt bij iedere camera een draagriem meegeleverd. Dit is echter niet de meest comfortabele riem. De meest comfortabele positie voor je camera is namelijk náást je lichaam op heuphoogte en niet bungelend voor je buik. CameraNU.nl heeft een ruim assortiment comfortabele draagriemen.

Ik wil comfortabel dragen

Display Bescherming

Travor LCD Protector Glass 3 inch Display's van camera's worden steeds groter. Dat is een enorm voordeel bij het beoordelen van uw foto's of filmbeelden, maar een groter scherm is wel veel gevoeliger voor beschadigingen. Ons assortiment beschermende producten helpt je bij het onbeschadigd houden van je beeldschermen.

Ik wil een krasvrij scherm

Zoekeraccessoires

Canon Oculairverlengstuk EP-EX15II Voor de zoeker van uw digitale camera zijn er diverse accessoires verkrijgbaar. Extra grote oogschelpen om hinderlijk binnenvallend licht te verminderen, hoekzoekers om makkelijk vanuit lastige hoeken te fotograferen, focusschermpjes om nauwkeuriger handmatig te kunnen scherpstellen…, je vindt ze allemaal hier!

Ik zoek accessoires

Card Safe Boxes

Caruba Multi Card Case MCC-1 Fotografen die meer dan één geheugenkaartje gebruiken, herkennen het probleem vast. Waar is toch dat tweede geheugenkaartje gebleven? In een volgestouwde fototas is het niet altijd gemakkelijk kleinere accessoires snel terug te vinden. Een Card Safe Box helpt je bij het netjes, droog en veilig opbergen van je kaartjes.

Ik wil overzichtelijk geheugen

Rainsleeves

Op/Tech Rain Sleeve (2 stuks) Als je wel eens in een onverwachte regenbui terecht bent gekomen tijdens het fotograferen of filmen dan weet je dat een goede regenhoes een absolute must is voor in je tas. Van simpele sleeves en hoezen met een camouflage opdruk tot hoezen voor professionele videocamera's. Jouw camera-apparatuur en accessoires blijven altijd veilig en droog!

Ik wil droog materiaal

Natuurfotografie

Stealth-Gear Extreme Two man Chair Hide M2 Camouflage schuiltent CameraNU.nl heeft op het gebied van fotografie een enorm assortiment producten. Eén van de mooiste vormen van fotografie is natuurfotografie. Ook voor deze tak van fotografie ben je bij ons op het juiste adres. Wij verkopen álles op om je fotografie in de natuur makkelijker en comfortabeler te maken.

Ik wil natuurlijk comfortabeler

GPS Geo tagging

Canon GP-E2 GPS Reciever Waar ben je op welk moment geweest? Zeker op vakantietrips waarop je op veel verschillende locaties bent geweest is het achteraf thuis vaak lastig te bepalen waar je foto's ook alweer waren genomen. Een GPS-ontvanger schrijft bij iedere foto de exacte locatie in het bestand.

Ik wil weten waar ik was

Waterpasjes

JJC Waterpas Spirit Level 2-way Fotografen die landschappen en architectuur fotograferen willen graag een perfect horizontaal geplaatste camera. Want hoe rechter je fotografeert, hoe minder je bij het nabewerken van je foto hoeft af te snijden na het digitaal rechtzetten. Een waterpas is een goedkope en perfecte hulp!

Ik wil perfect horizontaal

Walkstools

Walkstool

Drones

Quadcopter

Zaklampen

Zaklampen

Rijstzakken

Rijstzakken

Transmitters

Transmitter

Vesten

Vesten