Winkelen bij CameraNU.nl…, niet alleen online!

Winkelen voor gevorderden De website van CameraNU.nl is voor veel mensen een bekende plek voor de aankoop van hun materiaal. Maar CameraNU.nl is er niet alleen op internet. Wist u dat CameraNU.nl één van de mooiste fotowinkels van Nederland heeft? Onze hypermoderne winkel heeft een oppervlakte van meer dan 800 m2, waar u veel van onze producten uitgestald ziet. U kunt op ons unieke uitprobeereiland een kleine honderd camera's testen zo uitgebreid en zo lang als u wilt. U kunt vanaf het terras meer dan 250 verrekijkers en telescopen uitproberen over de uitgestrekte weilanden rondom Urk. U kunt zich als professional laten voorlichten op onze Pro-afdeling. U kunt gratis parkeren, gratis koffiedrinken en gratis naar ons toilet. Winkelen bij CameraNU.nl is een belevenis!

Kijken doet u met uw handen op ons unieke uitprobeereiland

U ziet 'm meteen als u de winkel binnenloopt…, ons enorme uitprobeereiland. Een kleine honderd compact camera's, bridgecamera's, systeemcamera's, spiegelreflexcamera's en videocamera's staan voor u uitgestald. Via een speciale kabel worden alle camera's van stroom voorzien zodat u ze geheel vrijblijvend en in alle rust kunt uitproberen. En heeft u vragen over een camera? Er is altijd wel een adviseur in de buurt die u graag op weg helpt.

Kijk verder op onze telescoop- en verrekijkerafdeling

Als u aan CameraNU.nl denkt, denkt u aan fotografie en video. Maar wist u dat CameraNU.nl de grootste telescoop- en verrekijkerspecialist in Nederland is? In onze winkel kunt u meer dan 250 types kijkers en telescopen uitgebreid testen. Vanuit de winkel heeft u vrij uitzicht over de weilanden rondom Urk, u krijgt alle tijd en ruimte om onder deskundige begeleiding van onze kijkerexperts door voor u perfecte kijker of telescoop uit te zoeken. Zo'n hoogstaand stuk techniek koopt u immers voor járenlang gebruik!

Winkelen voor gevorderden

Onze Pro-afdeling…, voor professionals die meer verdieping zoeken

De eerste verdieping van onze winkel is speciaal opgezet voor professionals die de beste apparatuur willen. Professionals krijgen advies op maat door onze door de wol geverfde medewerkers. Studiofotografie, professionele videografie, broadcasting, professioneel afdrukken…, als professional zit u op onze Pro-afdeling helemaal goed.


iAlles

CameraNU.nl is gecertificeerd dealer van Apple. In onze winkel kunt u dan ook alles vinden van dit populaire merk. iMacs, iPads, iPhones en iPods. Wij verkopen uw favoriete product! Verbaas u over de kwaliteit van de beeldschermen, de snelheid van de PC's en het gebruiksgemak van Apple's tablets.

Winkelen voor gevorderden

Huren

Wilt u als amateurfotograaf ook eens met een top-telezoomlens van één van de grote merken fotograferen? Heeft u als professioneel fotograaf extra camera's nodig voor een opdracht? Of extra objectieven? Een externe microfoon voor een videoshoot? Studio-apparatuur? Kopen hóeft niet altijd…, bij CameraNU.nl kunt u ook materiaal huren!

Routebeschrijving naar de winkel van CameraNU.nl

Vanaf Almere

 • Als u vanuit richting Almere komt neemt u afslag 13, Urk
 • Onderaan de afslag gaat u op de rotonde linksaf
 • Na 300 meter gaat u rechtdoor over de rotonde
 • Na zo'n 2.8 kilometer gaat u op de eerstvolgende rotonde rechtsaf
 • Zo'n 75 meter verderop slaat u meteen linksaf, u bevindt zich nu op Het Spijk
 • U ziet de winkel van CameraNU.nl na ongeveer 450 meter aan uw linkerzijde

Vanaf Emmeloord

 • Als u vanuit richting Emmeloord komt neemt u afslag 13, Urk
 • Onderaan de afslag gaat u op de rotonde linksaf
 • Na zo'n 2.8 kilometer gaat u op de eerstvolgende rotonde rechtsaf
 • Zo'n 75 meter verderop slaat u meteen linksaf, u bevindt zich nu op Het Spijk
 • U ziet de winkel van CameraNU.nl na ongeveer 450 meter aan uw linkerzijde

En als u ons gevonden heeft…, parkeren, koffie en onze kidscorner

Bij CameraNU.nl vindt u meer dan voldoende geheel gratis parkeerruimte. Nieuwe apparatuur koop je niet in vijf minuten, bij ons krijgt u álle tijd en ruimte om uw aankoop goed te testen. U mag gratis parkeren, zo lang u wilt. En onze koffie is ook gratis. En het tweede bakje ook. En heeft u de kids mee? Geen probleem, in onze kidscorner kunnen ze zich prima vermaken!

Zopim
Heeft u een vraag?