Gratis lezing straatfotografie door Ruud van der Lubben

Gratis lezing over straatfotografie door Ruud van der Lubben - VOLGEBOEKT

Tijdens deze gratis lezing over straatfotografie op 20 januari 2018 maak je op een inspirerende manier kennis met deze intrigerende tak van fotografie. Op details letten, op een andere manier leren kijken en mensen benaderen - de schoonheid vastleggen van dagelijkse dingen, dat is waar het om draait.

Welke technieken zijn handig om te gebruiken? En hoe kun je voor iemand opduiken en een foto maken op zo'n manier dat diegene dat nog leuk vindt ook? Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk geeft Ruud uiteenlopende tips én laat hij zien dat het helemaal niet eng is om buiten je eigen comfortzone aan de slag te gaan! De nadruk ligt op het fotograferen met een compacte en lichte systeemcamera.

Over Ruud van der Lubben

Ruud van der Lubben is al ruim 35 jaar bezig met analoge en digitale fotografie. Zelf gebruikt hij het liefste apparatuur van Fujifilm en sinds april 2016 is hij, met gepaste trots, de tweede officiële Nederlandse Fujifilm X-Photographer. Het grootste deel van zijn vrije werk bestaat uit straatfotografie en zijn grote voorbeelden zijn de Franse fotografen Robert Doisneau en Henri Cartier Bresson. Laatstgenoemde kon langere tijd vanaf een vaste positie fotograferen, wachtend op het juiste moment: "Het plezier zit in de geometrie, als alles klopt en op z'n plaats staat." Het kleinste gegeven kan een geweldig onderwerp zijn.

Wanneer en waar?

De lezing is op zaterdag 20 januari 2018 van 11:00 tot circa 13:00 uur. Na afloop is er natuurlijk tijd voor het beantwoorden van vragen.

De lezing wordt gehouden in een speciale zaal op de tweede verdieping in de CameraNU.nl winkel. Je vindt onze winkel op Het Spijk 8, 8321 WT Urk.

Er is plek voor maximaal 50 deelnemers..., dus vol is vol! Er zijn geen kosten aan de lezing verbonden. Je kunt je meteen opgeven door het formulier op deze pagina in te vullen.

Zopim
Heeft u een vraag?