DJI Spark drones

Klein maar o zo krachtig... de DJI Spark! Deze zeer compacte past zo in je jaszak of tas. Beelden kun je vereeuwigen als 12 megapixel foto's of als full HD-video's met 30fps. Uiteraard kun je bij CameraNU.nl de drone en ook alle accessoires aanschaffen. We zijn niet voor niets officieel DJI dealer in Nederland.

Handig: DJI Spark reserveonderdelen | De DJI Spark voor landschapsfotografie | Dronefoto's naar een hoger niveau tillen

De populairste DJI Spark drones bij CameraNU.nl!

DJI Spark drone kopen?

Wat is de DJI Spark?

De DJI spark is een lichtgewicht en compacte drone van DJI. Doordat de drone zo compact is kan het worden gebruikt voor allerlei momenten. Ook is de drone makkelijk mee te nemen door het kleine formaat. De DJI spark kan worden bediend met je smartphone of tablet, maar je kan ook een speciale afstandsbediening erbij kopen. Je kan de drone zelfs met je handgebaren besturen. Met de afstandsbediening heb je een bereik tot twee kilometer, met een smart apparaat is dit 99 meter.

Wat zijn de kenmerken van DJI Spark?

De DJI Spark is voorzien van Gesture Control, dit houdt in dat de drone kan worden bestuurd door het maken van handgebaren. De drone kan door handgebaren naar links, rechts, voren of achter vliegen. Wanneer je zwaait vliegt de drone zelfs wat van je af en kan je een selfie maken door van je vingers een vierkant te maken. Daarna kan je de gemaakte selfie snel uploaden middels de Quickshot app op je mobiele apparaat. Met de DJI Go 4 app kan je ook je foto’s nog snel bewerken.

De DJI spark kan daarnaast ook herkennen wat je filmt. Op die manier kan de drone het onderwerp volgen en eromheen cirkelen. Zo heb je het onderwerp altijd in beeld. Het enige wat je hoeft te doen is de afstand van de drone tot het onderwerp vaststellen.

In welke situatie ga je de DJI Spark gebruiken?

Deze compact drone leent zich voor allerlei situaties. Zo kan je de drone gebruiken voor het maken van selfies, het filmen van objecten, maar ook voor landschapsfoto’s kan deze drone gebruikt worden.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een DJI Spark?

Het allerbelangrijkste is het doel dat je wil behalen met de drone. Er bestaan ondertussen al veel type drones die allemaal gericht zijn op bepaalde aspecten. Je kan daarom het beste van tevoren goed kijken naar wat de drone allemaal moet kunnen. Ook is het handig om je budget van tevoren vast te stellen, drones lopen in prijs nog redelijk uiteen. Kijk daarom goed welke functies je nodig hebt en welke prijs je er voor over hebt! Uiteraard kun je ons altijd bereiken als je hier vragen over hebt, we staan je graag te woord.


Twijfel je of de DJI Spark bij jou past? De medewerkers op onze klantenservice denken graag met je mee en helpen jou met plezier op weg naar de juiste keuze. Via onze contactpagina kun je contact met ons opnemen!

Waarom CameraNU.nl?