De beste harde schijven

Ben je op zoek naar de beste harde schijf van dit moment? Op deze pagina vind je een top 10 lijst met de best verkochte harde schijven. De lijst laat zien welke harde schijven op dit moment het populairst zijn. De lijst is altijd up-to-date!Beste harde schijf is voor veel uitleg vatbaar. Wat zijn belangrijke eigenschappen en waar beoordeel je een camera op? De top 10 lijst die CameraNU.nl presenteert is gebaseerd op de populariteit van de harde schijf. Hoe vaker de bewuste harde schijf verkocht is, hoe hoger hij scoort. De harde schijven zijn individueel allemaal uitblinkers uit ons assortiment met een reden, de een vanwege de kwaliteit en de ander vanwege de specificaties. Voor ieder persoon is een andere functie belangrijk, daarom hoopt CameraNU.nl met deze lijst van tien harde schijven jou te helpen om een persoonlijke keuze te maken!


Top 10 populairste harde schijven

Sorteer  producten

De snelle LaCie Rugged Mini heeft een rubberen hoes en is schok-, regen- en drukbestendig

De snelle LaCie Rugged Mini heeft een rubberen hoes en is schok-, regen- en drukbestendig

De snelle LaCie Rugged Mini heeft een rubberen hoes en is schok-, regen- én drukbestendig

Stijlvolle en robuuste harde schijf met 8TB opslag voorzien van snelle USB 3.0-aansluiting

Stijlvolle en robuuste harde schijf met 4TB opslag voorzien van snelle USB 3.0-aansluiting

Stijlvolle externe harde schijf met een opslagcapaciteit van 4TB en zeer snelle USB3.1 USB-C-aansluiting

Stijlvolle en razendsnelle mobiele harde schijf voorzien van USB-C aansluiting

Externe harde schijf met externe voeding, 6TB opslag, USB 3.0 en een stijlvol uiterlijk

Externe harde schijf van 5TB met Thunderbolt en USB-C voor gebruik in uitdagende omstandigheden

Stijlvolle en razendsnelle mobiele harde schijf voorzien van USB-C aansluiting

Wat is een harde schijf?

Een harde schijf is extern geheugen waar gegevens op bewaard kunnen worden. Meestal is het standaard opslaggeheugen van je computer redelijk beperkt, door een harde schijf is dit uit te breiden.

Een interne harde schijf is in je computer geïnstalleerd. Het geheugen van de harde schijf zit tussen de 128GB en 8TB. Een externe harde schijf is handig wanneer je geheugen van je apparatuur vol is. Een externe harde schijf zit in niet in je computer ingebouwd en is daardoor dus ook makkelijk mee te nemen.

Er bestaan ook NAS en netwerkschijven. NAS staat voor Network Attached Storage, een NAS bestaat vaak uit meerdere harde schijven die samen in een behuizing zitten. Deze harde schijven worden weer verbonden met het netwerk zodat iedereen die op het netwerk zit erbij kan.


Andere top 10 lijsten