De beste beamers

Ben je op zoek naar de beste beamer van dit moment? Op deze pagina vind je een top 10 lijst met de best verkochte beamers. De lijst laat zien welke beamers op dit moment het populairst zijn. De lijst is altijd up-to-date!Beste beamer is voor veel uitleg vatbaar. Wat zijn belangrijke eigenschappen en waar beoordeel je een camera op? De top 10 lijst die CameraNU.nl presenteert is gebaseerd op de populariteit van de beamers. Hoe vaker de bewuste beamer verkocht is, hoe hoger hij scoort. De beamers zijn individueel allemaal uitblinkers uit ons assortiment met een reden, de een vanwege de kwaliteit en de ander vanwege de specificaties. Voor ieder persoon is een andere functie belangrijk, daarom hoopt CameraNU.nl met deze lijst van tien beamers jou te helpen om een persoonlijke keuze te maken!


Top 10 populairste beamers

Sorteer  producten

Krachtige beamer met 3LCD-technologie voor heldere en hoogwaardige beelden

Hoogwaardige Full HD beamer met 3LCD-technologie

Kleine maar krachtige, draagbare projector ideaal voor zakelijke presentaties, gaming, events of filmavond

Geavanceerde Full HD LCD-projector met flexibele Lens Shift-functie

Hoogwaardige Full HD beamer met 3LCD-technologie

Geavanceerde WUXGA-projector met een helderheid van 5000 ANSI lumen

Adapter voor wifi-connectie op je Epson beamer

Compacte beamer - ideaal voor onderweg - ingebouwde accu - 2 uur lang draadloos projecteren - ingebouwde mediaspeler - wifi en bluetooth

Krachtige beamer met LED-technologie voor heldere en hoogwaardige beelden

Wat is een beamer?

Een beamer is ideaal wanneer je een presentatie voor een grote groep geeft. Maar ook voor filmliefhebbers is het een mooi apparaat om op een groot scherm een film te kijken.

Een beamer maakt gebruik van verschillende projectietechnieken. De meest bekende zijn Digital Light Processor (DLP) en Liquid Crystal Displays (LCD). Een DLP is onderhoudsvrij en heeft sterke zwartwaarden. Een LCD heeft een zeer hoge beeldkwaliteit en de mogelijkheid om de lens aan te passen.


Andere top 10 lijsten


Zopim
Heb je een vraag?