- 1
 - 2
Polar Pro filters

PolarPro filters

Filters zijn essentieel gereedschap voor de foto- en videograaf die optimale licht- en kleurcompositie nastreeft. PolarPro biedt een uitgebreid assortiment aan filters van de hoogste kwaliteit voor zowel spiegelreflex- en systeemcamera's als drones en action cam's van DJI en GoPro. Jeff Overall richtte in 2011 PolarPro op uit frustratie over het gebrek aan goede en betaalbare GoPro filters. Het merk is sindsdien uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van filters met superieure duurzaamheid en optische helderheid.

Waar ben je naar op zoek?

De populairste PolarPro filters bij Cameranu

78 Resultaten
PolarPro DJI Mini 3 Pro Vivid Collection PolarPro DJI Mini 3 Pro Vivid Collection
Geen reviews
 • Type filter: Grijsfilter (ND), Polarisatiefilter
 • Stops: 3, 4, 5
109,-
87,20 na korting
PolarPro Variable ND 82mm 6/9 stops Peter McKinnon Edition II PolarPro Variable ND 82mm 6/9 stops Peter McKinnon Edition II
1 review
 • Type filter: Variabele grijsfilter (ND)
 • Filtermaat: 82mm
 • Slim filter: Nee
339,95
271,96 na korting
PolarPro Variable ND 67mm 2/5 stops Peter McKinnon Edition II PolarPro Variable ND 67mm 2/5 stops Peter McKinnon Edition II
Geen reviews
 • Type filter: Variabele grijsfilter (ND)
 • Filtermaat: 67mm
 • Slim filter: Nee
339,95
271,96 na korting
PolarPro QuartzLine UV 82mm filter PolarPro QuartzLine UV 82mm filter
1 review
 • Type filter: UV-filter
 • Filtermaat: 82mm
149,-
129,95
103,96 na korting
PolarPro QuartzLine CPol 67mm filter PolarPro QuartzLine CPol 67mm filter
Geen reviews
 • Type filter: Polarisatiefilter
 • Filtermaat: 67mm
 • Slim filter: Nee
199,-
139,99
111,99 na korting
PolarPro QuartzLine ND8/PL 77mm filter PolarPro QuartzLine ND8/PL 77mm filter
Geen reviews
 • Type filter: Grijsfilter (ND), Polarisatiefilter
 • Filtermaat: 77mm
 • Stops: 3
149,95
119,96 na korting
PolarPro Variable ND 77mm 6/9 stops Peter McKinnon Edition II PolarPro Variable ND 77mm 6/9 stops Peter McKinnon Edition II
Geen reviews
 • Type filter: Variabele grijsfilter (ND)
 • Filtermaat: 77mm
 • Slim filter: Nee
299,-
239,20 na korting
PolarPro Variable ND Diffusion filter 82mm 2/5 stops Mist Edition PolarPro Variable ND Diffusion filter 82mm 2/5 stops Mist Edition
Geen reviews
 • Type filter: Mist filter, Variabele grijsfilter (ND)
 • Filtermaat: 82mm
 • Stops: Variabel
339,95
271,96 na korting
Je hebt 12 van de 78 producten gezien

Interessant voor jou

Wat zijn filters?
Advies
Wat zijn filters?
Filters zijn gemaakt van glas of kunststof en kun je op of voor de lens van je camera plaatsen. Hiermee bescherm je de lens of beïnvloed je het licht dat binnenkomt. Een filter bevestig je op een objectief met behulp van de aanwezige schroefdraad of met een speciale filterhouder. Er bestaan ronde, vierkante en rechthoekige filters en ze er zijn in vele soorten en maten!
Lees meer
Wanneer gebruik je welk filter?
Advies
Wanneer gebruik je welk filter?
Er bestaan ronde, vierkante en rechthoekige filters én ze zijn er in vele merken, soorten en prijsklassen! Hoe weet je wat voor filter je precies nodig hebt voor je lens? Op deze pagina een overzicht van alle soorten filters en wanneer je welk filter het beste kunt gebruiken.
Lees meer
Fotograferen met een polarisatiefilter
Advies
Fotograferen met een polarisatiefilter
Als je foto’s maakt met een polarisatiefilter wordt de algehele verzadiging iets versterkt en vooral blauwtinten worden blauwer. Witte wolken of bergen met sneeuw worden daardoor meer geaccentueerd. Door aan het filter te draaien kun je daarnaast reflecties weghalen. Een polarisatiefilter wordt vaak gebruikt voor landschaps- en architectuurfotografie en wordt ook wel een 'polarizer' of 'CPL-filter' genoemd.
Lees meer

Links zonder filter. Rechts met PolarPro QuartzLine ND1000 filter. Bekijk de PolarPro grijsfilters.

Links zonder filter. Rechts met PolarPro QuartzLine polarisatiefilter. Bekijk de PolarPro polarisatiefilters.

PolarPro filter kopen?

Geef je foto's kleur met een PolarPro QuartzLine filter

De QuartzLine-serie is een filterlijn voor spiegelreflex- en systeemcamera's van een uitermate hoge kwaliteit. De filters zijn gemaakt van 99.9% puur kwartsglas, voorzien van een 16-laagse multicoating en omlijst met een robuuste messing vatting. Het QuartzLine filterglas beschikt over een zeer lage brekingsindex van 1.46, waardoor het licht heel recht op de sensor valt. Het kwartsglas zorgt voor een stuk lagere oppervlakreflectie en een veel hogere temperatuurbestendigheid. De 16-laagse multicoating biedt optimale kras-, water- en vetbestendigheid en voorkomt reflecties en kleurzweem.

Maak prachtige video's met PolarPro dronefilters

Met de PolarPro Cinema Series filtersets schiet je de meest fantastische beelden vanaf je DJI drone. Bij Cameranu heb je de keuze uit verschillende packs bestaande uit een mix van grijs-, polarisatie- en ND/polarisatie combinatiefilters. Video's genomen met een PolarPro dronefilter beschikken over een mooie kleurverzadiging en perfect belichte beelden.

Wanneer gebruik je welk PolarPro filter?

Er zijn verschillende situaties waarin je een PolarPro filter wilt gebruiken. Denk hierbij aan het bewegende water van een rivier fotograferen of het wegnemen van lichtreflecties of spiegelingen in ramen of autoruiten. Met een UV-filter verminder je het nadelige effect van een groot aandeel UV in het aanwezige licht. Een UV-filter gebruik je dus in de bergen, op het water en uitgestrekte vlakten. Met een polarisatiefilter ga je lichtreflecties of spiegelingen tegen en ontstaan er verzadigde kleuren. Grijsfilters, ook wel bekend als ND-filters, houden licht tegen en ondersteunen je bij het gebruik van lange sluitertijden of in situaties met veel licht. De unieke ND/polarisatie combinatiefilters van PolarPro combineren de kenmerken van een grijsfilter en een polarisatiefilter in één filter. De kleurfilters voor GoPro action cam's voeren kleurcorrecties onder water uit waardoor je prachtige onderwatervideo's met levendige en natuurlijke kleuren maakt.