Jan Vermeer vertelt over de kracht van spiegelloos fotograferen

'Alle foto's zijn raak', zegt Jan Vermeer over fotograferen met een spiegelloze camera. Tijdens een gratis lezing bij CameraNU.nl op 12 januari 2019 vertelt Jan over de kracht van systeemcamera's. Jan stapte vijf jaar geleden over op een Sony systeemcamera. Na een aarzelende start wil hij niets anders meer. Nooit meer verkeerd belicht en nooit meer onscherpe foto's. Volgens de professioneel fotograaf is dat geen droom meer, maar werkelijkheid.

Met slechts drie objectieven kun je al de hele wereld aan. En dan ook nog eens fullframe! Hij schiet het liefst met de ragscherpe 100-400mm lens, die in de praktijk erg handig is. Licht en compact, ideaal als je op pad bent! Wil je meer weten over spiegelloos fotograferen? Bezoek dan deze lezing bij CameraNU.nl. Verwacht geen droge opsomming van apparatuur, maar verheug je op de nieuwe beelden die Vermeer afgelopen jaar maakte op vele plekken van de wereld.

Gratis, maar wel graag aanmelden

De lezing wordt gehouden op zaterdag 12 januari 2019 in de bioscoopzaal van onze winkel op Urk en duurt van 9:30 uur tot 11:30 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Je meldt je aan via het formulier op deze pagina.

Naar het aanmeldformulier

Ook te volgen en terug te kijken op YouTube

Volg deze lezing via de livestream op ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons Youtubekanaal en je krijgt automatisch een melding als we beginnen! En als de lezing is afgelopen komt deze stream ook als video beschikbaar op ons kanaal.

Waarom dan nog echt naar de lezing gaan?

Zelf aanwezig zijn heeft nu eenmaal veel voordelen. Zo stel je direct zelf je vragen aan de spreker en heb je veel beter geluid en zicht. De spreker is tijdens de stream namelijk goed verstaanbaar doordat hij een microfoon draagt, maar vragen vanuit de zaal zijn op de stream bewust onverstaanbaar gemaakt.

En vergeet vooral niet dat ook netwerken met aanwezige medefotografen heel leuk kan zijn. Gezien het onderwerp van een lezing is de kans namelijk zeer groot dat je tussen gelijkgestemden zit.

Naar ons YouTube-kanaal

Aanmeldformulier

Zopim
Heb je een vraag?