Lezing Denise Motz - Trouwfotografie en prestatiedrang
Lezing Denise Motz - Trouwfotografie en prestatiedrang

Denise Motz vertelt over trouwfotografie en prestatiedrang

Herken je het gevoel dat je moet presteren als trouwfotograaf? En dat je hierdoor vaak heel gehaast en onzeker aan je bruiloftsreportages begint? Tijdens een gratis lezing bij CameraNU.nl op 26 oktober 2019 deelt Denise Motz haar kennis hierover aan de hand van een presentatie en een aantal van haar foto's. Denise legt je uit hoe je prestatiedrang om kunt zetten naar het "genieten van de dag" zonder stress en onzekerheid. Alles zit namelijk al in jou en met de juiste voorbereiding ben je al een heel eind op weg!

Denise Motz is een Nederlandse trouwfotograaf en maakt trouwfoto's op nationale en internationale bestemmingen. Ze ziet zichzelf als een bevoorrecht mens, omdat ze doet waar ze van houdt en geniet van haar werk. Hierdoor legt ze elke bruiloft met dezelfde passie en verantwoordelijkheid vast. De foto's van Denise Motz hebben een unieke, verhalende stijl. Denise probeert elke bruiloft zo puur en creatief mogelijk vast te leggen. Haar grote passie is journalistieke fotografie waarbij humor een belangrijke rol speelt. Door die passie te combineren met vrij fotografisch werk en bruidsfotografie, heeft Denise een geheel eigen beeldtaal ontwikkeld.

Gratis, maar wel graag aanmelden

De lezing wordt gehouden op zaterdag 26 oktober 2019 in onze winkel aan de Woustraat 242 in Amsterdam en duurt van 9:30 uur tot 11:30 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Je meldt je aan via het formulier op deze pagina.

Naar het aanmeldformulier