Gratis lezing Locatieportret door Martin Hogeboom
Gratis lezing Locatieportret door Martin Hogeboom

Martin Hogeboom vertelt je alles over Locatieportret voor flits- en continulicht

Tijdens een gratis lezing op 30 november 2019 vertelt beroepsfotograaf Martin Hogeboom je alles over Locatieportret voor flits- en continulicht. Martin wil je inspireren door het laten zien van zijn eigen werk en het verhaal achter de foto's te vertellen.

Over Martin Hogeboom

Martin werkt al jaren met veel plezier fulltime als beroepsfotograaf; zijn werk bestaat uit reclame- en portretfotografie met vooral de mens als onderwerp. Hij werkt het liefst op locatie, in zowel binnen- als buitenland. Naast zijn werk houdt hij zich graag bezig met eigen projecten, zoals bijvoorbeeld de serie Everyday People, het boek “Whisky Rocks!” of de Outdoor Photography Experience.

Martin zelf over deze lezing

"In deze lezing vertel ik over mijn commerciële en vrije werk en dan met name over het fotograferen van mensen op locatie. Ik hoop je te inspireren door een flink aantal beelden en bijbehorende verhalen te laten zien. Hoe foto's tot stand gekomen zijn, over het omgaan met de mensen voor de lens, over creatieve keuzes en de uitdaging om steeds weer wat moois te maken. En uiteraard komt er techniek aan de orde: fotograferen met het Fujifilm X-camerasysteem en werken met verlichting op locatie met zowel aanwezig licht, flitslicht als continulicht. Vragen staat vrij!"

Gratis, maar wel graag aanmelden

De lezing vindt plaats op 30 november 2019 in de bioscoopzaal van onze winkel op Urk en duurt van 9:15 uur tot 11:15 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Je kunt je aanmelden via het formulier op deze pagina.

Naar het aanmeldformulier

Ook te volgen en terug te kijken op YouTube

Volg deze lezing via de livestream op ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons Youtube-kanaal en je krijgt automatisch een melding als we beginnen! En als de lezing is afgelopen komt deze stream ook als video beschikbaar op ons kanaal.

Waarom dan nog echt naar de lezing gaan?

Zelf aanwezig zijn heeft nu eenmaal veel voordelen. Zo stel je direct zelf je vragen aan de spreker en heb je veel beter geluid en zicht. De spreker is tijdens de stream namelijk goed verstaanbaar doordat hij een microfoon draagt, maar vragen vanuit de zaal zijn op de stream bewust onverstaanbaar gemaakt.

En vergeet vooral niet dat ook netwerken met aanwezige medefotografen heel leuk kan zijn. Gezien het onderwerp van een lezing is de kans namelijk zeer groot dat je tussen gelijkgestemden zit.

Naar ons YouTube-kanaal