Alle accessoires voor herfstfotografie

De herfst is een prachtige en inspirerende periode voor bijna elke fotograaf! De macro-fanaten kunnen uit hun bol met het maken van indrukwekkende close-ups van paddenstoelen en bladeren, de landschapsfotografen kunnen genieten van mistige ochtenden, zonnestralen die door de bomen vallen en een pracht aan kleurverloop in het kader..., natuurliefhebbers gaan op zoek naar burlende herten en portretfotografen hebben de meest variërende locaties tot hun beschikking! Het interessante aan dit seizoen is dat tijdens de herfst elke dag anders kan zijn. En omdat geen enkele fotograaf hetzelfde is, is er vraag naar de meest uiteenlopende accessoires voor herfstfotografie. Op deze pagina vindt u alle handige producten voor herfstfotografie bij elkaar, van regenhoes tot afstandsbediening!

Triggertraps

Ontdek nu

Lenszakken

Lees meer

Bescherming

Kijk rond

Boeken

Zelf leren

LegCoats

Altijd handig

Kleding

Warm blijven

Tussenringen

Een tussenring is een eenvoudige manier om de minimale afstand vanaf waar u kunt scherpstellen, te verkorten. Zo kunt u dichterbij komen en het onderwerp groter in beeld brengen. Niet alleen zijn er tussenringen verkrijgbaar van verschillende merken, maar ook voor bijna iedere lensmount!

Bekijk assortiment

Reflectoren

Een reflectiescherm is een enorme uitkomst voor zowel macro- als portretfotografie. Ze zijn compact op te bergen, in een oogwenk uit te klappen en zijn hét hulpmiddel voor het oplichten van schaduwen. Zeker in een bos kan het behoorlijk donker zijn en zo'n reflector geeft nét dat beetje extra aan uw foto.

Vind een scherm

Statieven

Niet alleen landschaps-, maar ook macro- en natuurfotografen kunnen een steuntje gebruiken in de vorm van een statief of een monopod. Met de handige statiefvinder van CameraNU.nl kunt u in enkele stappen een product vinden dat helemaal aan uw wensen voldoet en binnen uw budget past!

Zoek ondersteuning

Fotograaf, schrijver en Olympus ambassadeur Alexander Koenders vertelt in dit interessante blog artikel over de bekende herfstkriebels, het gouden ochtendlicht en samen de natuur in gaan! "Een heuse to do list maken helpt je te voorkomen dat je te veel in te weinig tijd wilt."

Wildcam's

Meekijken

Swingheads

Alles volgen

Regenhoezen

Droog blijven

Macroflitsers

Extra licht

Verrekijkers

Observeren

Walkstools

Even zitten

Top 10 populairste statieven voor macrofotografie

Belangrijke specificaties Materiaal: Aluminium
Transportlengte: 58cm
Aantal pootsecties: 4
Spikes: Ja
Belangrijke specificaties Materiaal: Aluminium
Transportlengte: 39.8cm
Aantal pootsecties: 4
Spikes: Nee
Belangrijke specificaties Materiaal: Aluminium
Transportlengte: 39.8cm
Aantal pootsecties: 4
Spikes: Nee
Belangrijke specificaties Materiaal: Aluminium
Transportlengte: 50cm
Aantal pootsecties: 4
Spikes: Ja

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Gratis verzending vanaf

 €50
Je hebt 8 van de 46 producten gezien
Zopim
Heb je een vraag?